1 millió fontot nyertek egy angliai város egyik utcájának lakói az irányítószámukkal 1

Angliában, Scunthorpe városának egyik utcájában lakók most ünnepelnek méghozzá nem is kicsit, miután egy 1 millió GBP-os nyereményen osztozhatnak a People’s Postcode Lottery jóvoltából.

1 millió fontot nyertek egy angliai város egyik utcájának lakói az irányítószámukkal 3

A heti Millionaire Street-díjon 17 szomszéd osztozott, akik mind a DN16 2LQ lincolnshire-i irányítószám alá tartoznak, ami azt jelenti, hogy minden szelvény tulajdonos 55 555 GBP-t nyert, kivéve egy személyt, aki 111 110 GBP-t kapott miután ő 2 szelvényt vásárolt.

A májustól kezdődő sorsolások során egy szerencsés irányítószám lakói garantáltan osztoznak 1 millió fonton minden szombaton. Ezen kívül minden hétköznap 1000 GBP nyerhető húsz irányítószámonként, 30 000 GBP minden nyertes jegy után minden vasárnap, és havi 3,2 millió GBP nyeremény egy szerencsés irányítószám lakóinak.

A nyertes szelvények közül négy személy ugyanahhoz a családhoz tartozott: Liz és Bevan Brown, felnőtt lányuk, Caroline Wood és férje, Darren, akik mindannyian egymás mellett élnek. A 71 éves Mrs. Brown elmondta, amikor megtudta, hogy az ő irányítószáma nyert, az első gondolata az volt, hogy a lánya vajon játszik-e még mindig a People’s Postcode Lottery-n.

„Kiderült, hogy Caz és a vejem, Daz is nyert, és nagyon örülök nekik.” – mondta. „Iszonyatosan sokat tesznek értünk, különösen, ahogy egyre jobban öregszünk. Mindig is hasznos volt, hogy a szomszédban laknak.”

Mr és Mrs Brown fejenként 55 555 fontot nyert, csakúgy, mint Wood úr és párja. Mrs. Bevan azt tervezi, hogy a nyereményét új fogakra és egy masszázszuhanyra költi, míg a férje abban reménykedik, hogy az elromlott autóját javíttatja meg.

A szomszéd Marilyn Ashley (67) szintén alig várja, hogy megcsináltassa a fogait a nyereményből. Azt mondta: „25 éve nem engedhetem meg magamnak, hogy új fogaim legyenek, és azt hiszem, most már igazán megérdemlem. Sokáig kénytelen voltam beérni a mostani protézisemmel, mert manapság drágák ezek a dolgok méghozzá nagyon.”

55 555 fontot nyert mindössze egy héttel azután, hogy élettársa, Philip Harris (66) nyugdíjba vonult. Azt mondta: „Meg vagyok döbbenve, teljesen ledöbbentem. Soha nem nyerünk semmit. Érdekes módon holnap meglátogatjuk a pénzügyi tanácsadónkat, hogy kicsit átbeszéljük a nyugdíjamat – kíváncsi vagyok, mit fognak szólni, ha elmondjuk nekik ezt.”

A három gyermekes apa, a 72 éves Geoff Coombs azt mondta, hogy első vásárlása egy új lapát lesz, de csak miután 55 555 fontnyi nyereményével segít a családján. „Életemnek abban a szakaszában vagyok, amikor adni akarok és segíteni a családomnak, és ez most valóban segíteni fog.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után