Zsúfolt buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy autó Londonban – 8-an kórházban 1

Letartóztattak egy a 20-as éveiben lévő férfit, miután nagy sebességgel száguldozott London belvárosában, majd egyszer csak letért az útról és elütött nyolc embert, akik egy buszmegállóban várakoztak.

Zsúfolt buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy autó Londonban – 8-an kórházban 3

Összesen nyolc ember várakozott az egyik buszmegállóban a West Endhez tartozó Aldwych környékén vasárnap hajnali fél három körül, amikor a Range Rover Vogue típusú jármű váratlanul letért az útról és a megállóban ácsorgók közé csapódott.

A jármű az Indian High Commission épületének közelében lévő buszmegállóba csapódott bele. A jármű sofőrjét a helyszínre érkező rendőrök veszélyes vezetés alapos gyanúja miatt őrizetbe vették. Az elütött, illetve az incidens során megsérült személyek állapotát illetően egyelőre részleteket nem tett közzé a rendőrség.

Zsúfolt buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy autó Londonban – 8-an kórházban 4

A Metropolitan Police az alábbiakat mondta a Metro.co.uk-nak: „A rendőrséget október 29-én, vasárnap hajnali 3:35-kor értesítették arról, hogy egy autó számos gyalogossal ütközött össze egy buszmegállóban Aldwychben.”

„A londoni mentőszolgálat nem olyan rég megerősítette, hogy nyolc gyalogost – további részleteket még nem közöltek – kórházba szállítottak kezelésre és további ellátásra; az állapotukat illetően még várunk a jelentésre. Veszélyes vezetés gyanúja miatt a helyszínen letartóztattunk egy húsz év körüli férfit; elővigyázatossági okokból őt is kórházba szállították.”

Zsúfolt buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy autó Londonban – 8-an kórházban 5

„Az incidens következtében keletkezett útlezárások továbbra is érvényben maradnak. A súlyos incidens körülményeinek és előzményeinek a vizsgálata folytatódik. Jelenleg az incidenst nem kezelik terrorcselekményként.”

A londoni mentőszolgálat szóvivője hozzátette: „Ma (október 29-én) hajnali 3:37-kor riasztottak minket egy közúti balesethez Aldwych területén, WC2R-ben. Több egységet küldtünk a helyszínre, köztük nyolc főnyi mentőszemélyzetet. A londoni légi mentőszolgálat csapatából egy traumatológiai egységet is kiküldtünk a helyszínre. Nyolc beteget volt összesen, akiket el kellett látni. A betegek közül hármat a nagyobb traumatológiai központokba szállítottunk, a másik ötöt pedig a közeli kórházakba.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után