An angry resident placed a tonne of gravel behind a commuter’s car after he parked in her private driveway. See SWNS story SWGRAVEL; A grumpy home owner got so fed up with a commuter parking on her drive she blocked their car in – with a tonne of GRAVEL. Revenge was sweet for Julie Geue, 48, who was so infuriated when a commuter parked on her four-car driveway, she took matters into her own hands. Her driveway was due to be gravelled when the man parked in her drive, meaning works could not carried out, so she ordered builders to place the tonne of gravel behind the car, blocking it in for two days before it was moved. Julie, from Crowborough, East Sussex, lives opposite Farningham Road train station. She explained that the driver, who returned to his car after work claimed he was meant to be parking at a friend’s house, but got confused.

Hogyan kezeljük azokat az embereket, akik orvul beállnak kocsijukkal a helyünkre? Ez a Sussex-i hölgy megtalálta a kiszabható büntetések egyik legkifinomultabb verzióját.

An angry resident placed a tonne of gravel behind a commuter's car after he parked in her private driveway. See SWNS story SWGRAVEL; A grumpy home owner got so fed up with a commuter parking on her drive she blocked their car in - with a tonne of GRAVEL. Revenge was sweet for Julie Geue, 48, who was so infuriated when a commuter parked on her four-car driveway, she took matters into her own hands. Her driveway was due to be gravelled when the man parked in her drive, meaning works could not carried out, so she ordered builders to place the tonne of gravel behind the car, blocking it in for two days before it was moved. Julie, from Crowborough, East Sussex, lives opposite Farningham Road train station. She explained that the driver, who returned to his car after work claimed he was meant to be parking at a friend's house, but got confused.
A képen látható: Esti sóder Fábry Sándor nélkül

A 48 éves Julie Geue-nél most telt be a pohár, miután ki tudja hányszor eltűrte már élete során, hogy saját parkolóhelyét elfoglalták. Amikor legutoljára egy pasas ismét elfoglalta helyét a kocsi beállóban, 1 tonna sóderrel gondoskodott arról, hogy másnap a munkába menetel emlékezetes maradjon számára.

Az önbíráskodás nem egy kifejezetten helyes dolog, sőt manapság sok esetben bajba is kerülhetünk miatta, de amíg nem agresszív, mások testi épségét veszélyeztető módon csináljuk, hanem inkább kifinomult, fondorlatos módon, akkor bizonyos szituációban, nem árt néha megleckéztetni a velünk packázó sunyi alakokat. Ez a hölgy is hasonlóan járt el, és feltehetően sokan meg is értjük őt.

Az illető, aki úgy gondolta, hogy befoglalja a hölgy saját parkolóhelyét, vesztére a legrosszabbkor szánta el magát erre a kis csínytevésre. A kocsi beálló ugyanis pont sóderrel való feltöltésre várt.

A fickó autója miatt a kiérkező munkások így a melót nem tudták elvégezni, ami duplán okozott fejfájást a parkoló igazi tulajának. Így hát Julie arra utasította a két alkalmazottat, hogy tegyék csak le az 1 tonnás sóderes zsákot a jármű mögé. Két teljes napig hagyta mérgelődni az autó gazdáját, mire elvitette onnan a kedves „kis” ajándékcsomagot.

Julie Crowborough-ban, East Sussex területén él, ami nem egy forgalmas nagyváros, ahol ne lehetne bárhol szabad parkolóhelyet találni, így talán érthető, hogy kiakadt. A fickó, mikor munkából visszatért, és nem tudott elhajtani suttyomban az akadály miatt, azzal a dumával próbálta magát kidumálni, hogy egy haverja háza előtt akart leparkolni, de összezavarodott. (Hát, Julie biztos hogy nem volt és nem is lett a barátja, és vajon mennyire kell „összezavarodni”, hogy ne ismerd fel, hogy melyik ház előtt állsz…)

„Sajnos tíz évnyi harc után, amit lusta, utálatos, bunkó és néha veszélyes emberekkel folytattam, már hidegen hagy, hogy tényleg csak elnézte, vagy nem” – nyilatkozta a morcos tulaj.

A nő még egy kedves üzenetet is hagyott a sóderben egy vakolókanálhoz rögzítve: „Jó ásást! Örülj, hogy nem esik az eső!”    Forrás: http://metro.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára