Villám csapott egy utasszállító repülőbe a kifutópályán felszállás közben 1

A repülőtéri váróteremből videóra vették a jelenetet, amikor egy hatalmas villám csap a felszálláshoz készülő, utasokkal teli repülőbe.

villamcsapas

Augusztus 20-án az atlantai reptéren sikerült lencsevégre kapni a jelenetet, amint a kifutópályán a felszállást megkezdeni készülő repülőbe csap egy hatalmas villám. Jack Perkins csak az időt akarta elütni valamivel, ugyanis az időjárási körülmények miatt az ő járata is késett. A Hartsfield-Jackson nemzetközi reptéren videózgatott a mobiljával, amikor a villám becsapott.

Elmondása szerint csak a feleségének akart küldeni egy rövid videót, hogy milyen az idő ott a reptéren, és észre sem vette, hogy a villám a repülőgépet találta el, csak miután újra lejátszotta a felvételt.

A Delta légitársaság Boeing 737-es típusú gépe épp a felszállás megkezdésre várta a zöld jelzést, amikor a villám a farok résznél, a függőleges vezérsík mellett eltalálta. A repülőn 111 utas és egy 6 tagú személyzet volt, amikor a villám lecsapott, de nem kell megijedni, ugyanis senkinek nem esett baja, mivel a repülőgépek fel vannak készítve minden ilyen eshetőségre. A levegőben ráadásul egyáltalán nem ritka, hogy villám csapjon az utasszállítókba, főleg amikor sűrű felhőrétegen haladnak keresztül. A videón látható jelenség értékéből ez viszont nem vesz el, mivel ritkán van alkalma valakinek ilyen jelenetet rögzíteni.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,700 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/world-34000059

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után