Rasszista, és durva, szókimondó plakátot raktak ki egy London külvárosában lévő pub falára, amit az egyik felháborodott vásárló rögzített és most a híre futótűzként terjed.

ad178579295gv-of-the-moon-o

Az egyik vásárló annyira felháborodott a poszter láttán, hogy megörökítette, és azonnal ki is rakta az internetre. A muszlimellenes plakát London külvárosában, Feltham-ben , a Wetherspoon, pubokat üzemeltető lánc, The Moon on the Square nevű kocsmájában került fel a falra. Az üzenet meglehetősen goromba hangvételben utasítja az összes muszlimot, hogy azonnal hagyják Nagy-Britanniát, és menjenek vissza oda, ahonnan jöttek. A poszteren a szöveg mellett egy kép is látható az első világháborúban ismertté vált Lord Kitchener-ről, aki az egyik legismertebb brit katonatiszt az angol gyarmatosítás korából.

A poszteren lévő üzenet szövege a következő:

pictora-3

„Muszlimok

Nem tetszik az országunk? Sért benneteket a kultúránk? Szívesebben élnétek a sharia jog szerint? Akkor van számotokra egy végtelenül egyszerű megoldásunk. Takarodjatok a picsába az országunkból, és húzzatok vissza abba az óriási pöcegödörbe, ahonnan jöttetek. Ott élhettek a muszlim törvények szerint és úgy élvezhetitek, ahogy csak akarjátok.”

A felháborodott vevő a muszlim származású ismerősével ült be a pubba enni valamit, de miután kiszúrták az irományt a falon, olyan mérgesek lettek, hogy gyorsan befejezték az ebédet és sietve távoztak.

„A barátom, aki muszlim, nem reagált rá semmit, de láthatóan nagyon feszélyezte a dolog. A szendvicsünket már meg sem vártuk, inkább elmentünk onnan.” – mesélte a csalódott vásárló.

A pub az alábbi közleménnyel reagált a dologra:

„A posztert egy vevő rakhatta ki a pub hirdetőfalára, az alkalmazottaink tudomása nélkül. Amint kiderült, hogy mit raktak oda, azonnal levettük a diszkriminatív üzenetet. A hirdetőfalról, amit rendszeresen ellenőriz a személyzet, mindent leszedtünk, így most teljesen üres. A The Moon on the Square, mindig is olyan hely volt, ahová sokféle származású ember járt, és bátran állíthatjuk, hogy kényesen ügyelünk a diszkrimináció bármilyen módjának elkerülésére.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,700 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://metro.co.uk/2015/08/21/racist-poster-found-in-a-wetherspoons-telling-muslims-get-the-f-out-of-our-countries-5354749/