Villám csapott egy 12 éves fiúba focizás közben Londontól nem messze – kritikus állapotban vitték kórházba 1

Egy 12 éves fiú az életéért küzd, miután őt és egy 50 év körüli férfit villámcsapás ért egy hertfordshire-i iskolában focizás közben. Az iskolás fiú és a középkorú férfi hétfő délután egy helyi, a The Sele School területén megrendezett labdarúgótorna közben sérült meg.

Villám csapott egy 12 éves fiúba focizás közben Londontól nem messze – kritikus állapotban vitték kórházba 3

A kelet-angliai mentőszolgálat 17 óra 16 perckor érkezett meg a helyszínre, és a gyermeket „kritikus állapotban” szállították az Addenbrooke-i kórházba. A férfit az Alexandra Princess Kórházba szállították „további ellátásra”. Az ő jelenlegi állapota egyelőre nem ismert.

Chris Quach a The Sele School igazgatója a Facebookon közzétett nyilatkozatában ezt mondta: „Volt egy helyi focibajnokság, amelyet egy külső szervezet szervezett az iskolánkban. Sajnos egy másik iskolából származó fiatal fiút és egy felnőttet villámcsapás ért az esemény során.”

„Kórházba szállították őket. Jómagam, az iskola teljes személyzete és az egész helyi közösség nagyon hálás a segélyszolgálatoknak, a közösség azon többi tagjának, akik gyorsan reagáltak és segítettek a sérülteknek, amíg a mentők megérkezésére vártunk.”

A The Sele School egy középiskola, amelynek székhelye Hertfordban, Hertfordshire területén található, és több mint 400 gyermek oktatása zajlik itt.

Villám csapott egy 12 éves fiúba focizás közben Londontól nem messze – kritikus állapotban vitték kórházba 4

A Kelet-Anglia Mentőszolgálat szóvivője így nyilatkozott az incidens kapcsán: „17 óra 16 perckor riasztottak minket, miután bejelentés érkezett, hogy két embert, egy 12 éves fiút és egy ötven év körüli férfit villámcsapás ért a hertfordi Welwyn Roadon. A gyermeket kritikus állapotban az Addenbrooke’s Kórházba, a férfit pedig az Alexandra Princess Kórházba szállították további ellátásra.”

Hétfő este heves esőzések és erős szél sújtotta Anglia középső és délkeleti részeit egyaránt. A szélsőséges időjárási körülmények közepette villám csapott bele egy élelmiszerhulladék-újrahasznosító üzembe is Oxfordshire területén, hatalmas robbanást okozva.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után