Világrekordot döntött Angliában egy magyar mixer srác 1

A Bootle egyik bártendere megdöntötte a világrekordot abban, hogy egy perc alatt az eddigi legtöbbször pörgette meg az üveget a kézfején. A 23 éves Kovács György Guinness Világrekordját azután erősítették meg, hogy több száz ember előtt bemutatta a produkcióját a liverpooli Titanic Hotelben.

kovacs-rekord

Kovács lenyűgöző módon 146-szor forgatta meg a palackot, ami másodpercenként több, mint 2 pördülést jelent. Az előző Guinness Rekordot 38 fordulattal előzte meg, és a perc vége fele másodpercenként 3-4 pörgetés is sikerült neki. A felvétel többször egészen elmosódottá vált, olyan gyorsan forgott az üveg.

A TGI Friday’s dolgozója 12 évesen kezdett foglalkozni a flairinggel, miután látott egy férfit ezt csinálni a tvben. Kovács azt mondta, tavaly év végén gondolta először, hogy megdöntheti a rekordot. „Mindig is én voltam a leggyorsabban pörgető a flair körökben, szóval úgy döntöttem, megnézem, mi a jelenlegi Guinness Rekord. Elkezdtem gyakorolni, és a 10-ből 9-szer meg tudtam dönteni. Ekkor már tudtam – innentől éles a verseny.” – mondta. Beavatta tervébe a menedzserét a TGI Fridaysben, aki támogatni kezdte, hogy sikerülhessen. Később az egész Fridays-család Kovács mögé állt, és a brand biztosított minden támogatást a Guinness rekord megdöntéséhez.

https://www.youtube.com/watch?v=woHoJx0uLTM

Kovács hozzátette: „Nagyon ideges voltam a rekordkísérlet előtt. Az egy dolog, mikor otthon a 7 hónapos fiad és a feleséged előtt gyakorlod, de ugyanezt színpadon, fényekkel, kamerákkal, és egy nagy közönség előtt… az már teljesen más tészta. Tudtam, hogy megvan bennem, ami kell a rekord megdöntéséhez, szóval tényleg csak az idegeimen múlott, hogy sikerül-e. Amikor megtudtam, hogy megcsináltam, az elképesztő érzés volt, nem is tudnám szavakba önteni. Az, hogy valamibe te vagy a világon a legjobb, fantasztikus érzés. Szeretném megköszönni mindenkinek a Fridays-ben, valamint a családomnak, hogy segítettek megszerezni a rekordot – nélkülük nem sikerült volna.”   Forrás   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után