Évi £30,000-ért, nem akármilyen álláslehetőséget kínál az angol királynő 1
LONDON, UNITED KINGDOM – JULY 2015: (This image is free of charge for a month from release. Use or reproduction in any format on any platform after October 8, 2015, must be approved first by Royal Communications at Buckingham Palace.) In this handout photo released by Buckingham Palace on September 8, 2015, Queen Elizabeth II is seated at her desk in her private audience room at Buckingham Palace with one of her official red boxes which she has received almost every day of her reign and contain important papers from government ministers in the United Kingdom and her Realms and from her representatives across the Commonwealth and beyond. The photo has been taken by Mary McCartney in July 2015, to mark the moment she becomes the longest reigning British Monarch. (Photo by Mary McCartney/Her Majesty Queen Elizabeth II via Getty Images)

Ha már eleged van abból, hogy a szörnyű főnököd folyton ugráltasson, talán eljött az idő, hogy változtass a dolgokon. Ahelyett, hogy olyannak dolgozol, aki nem tudja kivívni az emberek tiszteletét, olyannak kellene, aki vezetésre született. Valakinek, akinek egész jó kis hírneve van. Mondjuk olyannak, mint… a Királynő. És most megteheted. Mert Őfelsége éppen keres valakit, aki kezelné a személyes Twitter fiókját.

LONDON, UNITED KINGDOM - JULY 2015: (This image is free of charge for a month from release. Use or reproduction in any format on any platform after October 8, 2015, must be approved first by Royal Communications at Buckingham Palace.)  In this handout photo released by Buckingham Palace on September 8, 2015, Queen Elizabeth II is seated at her desk in her private audience room at Buckingham Palace with one of her official red boxes which she has received almost every day of her reign and contain important papers from government ministers in the United Kingdom and her Realms and from her representatives across the Commonwealth and beyond. The photo has been taken by Mary McCartney in July 2015, to mark the moment she becomes the longest reigning British Monarch. (Photo by Mary McCartney/Her Majesty Queen Elizabeth II via Getty Images)

Az üresedést a hivatalos honlapjára rakta ki, és azt írta, hogy egy új „digitális kommunikációs munkatársat” keresnek, aki csatlakozna a „pörgős” csapatukhoz. A teljes munkaidős állásért évente 30,000 fontot fizetnének, és a Twitter mellett a Facebook, Youtube, és Instagram fiókokat is kezelni kellene. De ha egy igazi kaja-blogger vagy, ne gondold, hogy itt is a királynő gofriját kellene posztolgatni.

A te dolgod az lenne, hogy a munkájáról írj – állami látogatásokról, díjátadó ceremóniákról, és egyéb Királyi tevékenységekről. „Az a tudat, hogy a tartalmaidat milliók látják majd. Az, hogy új módokat találhatsz, hogy a Királynő jelenlétét fenntarts az emberek és a világ előtt. Ez az, ami különlegessé teszi a munkát a Royal Householdnál.” – írták a hirdetésben. A kiírás szerint a munka legnagyobb dicsősége a tudat, hogy a posztjaidat a világ minden részén látják majd.

A Királynő eddig még csak egyetlen egyszer tweetelt, még 2014-ben, amikor a London Science Múzeum kiállításának megnyitásáról írt.

Milyen képzettségre lesz hozzá szükséged a jelentkezéshez:

  • legyen tapasztalatod weboldalak menedzselésében
  • legyél innovatív és kreatív
  • jó fotós és videós képességek
  • legyen végzettséged, lehetőleg diploma

Ha csak úgy munkát keresel, akkor vess egy pillantást a hunglia oldalán található álláshirdetésekre is.

Forrás   Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után