Végre megérkezik a jó idő és a 20C fölötti hőmérsékletek Nagy-Britanniába - itt van, hogy mikor 1

A nedves, szeles és hideg időszak után az Egyesült Királyságba is megérkezik végre a melegebb, tavaszias idő és a hőmérséklet is 20C fölé emelkedik majd egyre több helyen.

Végre megérkezik a jó idő és a 20C fölötti hőmérsékletek Nagy-Britanniába - itt van, hogy mikor 3

A brit meteorológiai intézet szerint az ország egyes részein néhány napon belül a 20 fokot is elérheti a hőmérséklet, ahogy a hét közepétől fokozatosan visszatér a melegebb idő. Az északabbra eső területeken, beleértve Skócia keleti partjait is, továbbra is hidegebb lesz a hőmérséklet, némi esővel párosulva.

Amy Bokota, meteorológus azt mondta: „A hőmérséklet az elmúlt néhány hétben az átlag alatt volt, viszont nagy valószínűséggel már szerdától, és valószínűleg legalább a hétvégéig, melegebb lesz az idő. Lehet, hogy még nem lesz igazi nyári meleg és több napos hőhullám, mint amiben oly sokan reménykedünk… de valószínűleg kellemesebb és melegebb idő jön sokak számára, ahogy a hét vége felé közeledünk.”

A napsütéses melegebb idő várhatóan az ország egy jelentős részét elkezdi felmelegíteni a héten, és napról napra magasabbak lesznek a csúcshőmérsékletek, és egyelőre úgy tűnik csütörtökön tetőzik majd a hőmérséklet.

Végre megérkezik a jó idő és a 20C fölötti hőmérsékletek Nagy-Britanniába - itt van, hogy mikor 4

Hétfőn és kedden Londonban és a délkeleti országrész egyes térségeiben a hőmérséklet akár a 17 fokot is elérheti, majd csütörtökön akár 20 fokot is. Az Egyesült Királyság nyugati részén is melegebb lesz, de a héten arrafelé még több záporra lehet számítani.

A Newcastle-től északra eső területeken, különösen Skócia keleti partjai mentén lesz a leghidegebb az idő.

Ebben a hónapban az eddig mért legmagasabb hőmérséklet 21,8 C volt az essexi Writtle-ben április 13-án, a legalacsonyabb pedig mínusz 6,3 C volt a cumbriai Shapban április 26-án, az Egyesült Királyság teljes területét tekintve pedig 8,4 C-os átlagot mért a Met Office. A szürke égbolt és a nedves idő azt jelentette, hogy az április szokatlanul hidegnek érződött idáig, azonban most végre elkezd majd felmelegedni az idő az ország egyre nagyobb területén, és remélhetőleg hamarosan beköszöntenek majd a nyári melegek is.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után