Végre lehet rendesen keresni Facebookon 1

A Graph Search újításával már a bejegyzések között is kereshetünk. Ez volt a legfontosabb és legtöbbször kért dolog a felhasználói visszajelzések alapján.

Mindeddig, ha felírtunk valamit a Facebookra, aztán nem mentettük el a linkjét, szinte lehetetlen volt újra megtalálni. Pár hét után is, hiszen az új bejegyzések folyamatosan egyre lejjebb tolták a profiloldalon. Ennek az időnek vége: a közösségi oldal hétfőtől elkezdte bevezetni a Graph Search újítását, amivel már a bejegyzések között is kereshetünk.

7335187_d42dc77a9614b9580c1164c66d5dd896_wm

Régebben, ha beírtunk valamit a Graph Searchbe, valakinek a fél életét feltárhattuk, kijöttek képek, mindenféle szűréssel, oldalak, viszont a bejegyzésekről semmi. Ezt változtatták meg a héten. Igény már régóta volt rá. A Facebook 2013 szeptember óta teszteli a fejlesztéseket.

A Graph Search egy keresőeszköz a Facebookon, ami személyre szabott keresési találatokat ad. Beállításoktól függően mindenkinek más jelenik meg, mindenki másokat talál meg. Alapvetően a barátaink adatai között keres, viszont kedvesen felajánlja a keresési lehetőségek kiterjesztését ismerősök ismerőseire is, ha nem lennénk elég kreatívak. Úgy látszik, teljesen kimaradni csak akkor tudunk, ha töröljük magunkat a Facebookról, hiszen a közösségi oldal rengeteget tud rólunk, a kontroll pedig nem teljesen van a felhasználók kezében.

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Az újítás bevezetésével, ha beírunk majd egy kulcsszót a Graph Searchbe, azokat a bejegyzéseket is kidobja, amelyek tartalmazták. A keresési találatok mindenkinek személyre szabottak: nem lehet keresni minden bejegyzésre, csak azokra, amit megosztottak velünk. A frissítés először az USA-ban jön ki, a böngészős és az okostelefonos verzióból is.

Forrás: Index

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után