Végre! Érkezik a jó idő a sok vihar után Nagy-Britanniába 1

Az előrejelzések szerint az Egyesült Királyságban végre melegebbre fordul az idő a sok vihar szél és eső után, és a hőmérséklet a következő napokban országszerte emelkedni fog, sőt a délebbi területeken csütörtökön egészen meleg lesz.

Végre! Érkezik a jó idő a sok vihar után Nagy-Britanniába 3

A meteorológiai intézet előrejelzése szerint csütörtökön várható a legmagasabb hőmérséklet a héten, délkeleten egy rövid időre egészen 20 fokig emelkedik majd a hőmérséklet, majd pénteken ismét egy kicsivel hűvösebb levegő nyomul be az országba. Mindez azok után, hogy Nagy-Britanniát 110 km/órás sebességű széllökések és heves esőzések sújtották, amikor a Kathleen vihar a hét elején átvonult az ország fölött.

A Met Office szóvivője ezt mondta: „Ma nyugat felől melegebb levegő érkezik az egész országba, ami jóval kellemesebb időjárást hoz az ország nagy részére ma és holnap. A hőmérséklet várhatóan holnap tetőzik, és sok helyen megy már végre 15C fölé, az ország déli felén, főként délkeleten pedig akár 20 fokot is mérhetnek majd, mielőtt északnyugatról pénteken visszaáramlik a hűvösebb levegő.”

Az Egyesült Királyságban az áprilisi átlaghőmérséklet általában 15°C körül van, tehát ez melegebb lesz az évszakban mért átlagnál – de igazi hőhullámról a Met Office szerint csak akkor beszélhetnénk, ha a legtöbb területen a hőmérséklet tartósabban 25°C fölé emelkedne.

Végre! Érkezik a jó idő a sok vihar után Nagy-Britanniába 4

Helen Willetts, a BBC egyik meteorológusa azt is hozzátette, hogy a következő három napban a megszokottnál melegebb lesz, országszerte a legtöbb helyen ragyogó napsütés és tiszta égbolt várható. A meteorológiai intézet szerint csütörtökön egyes déli területeken borultabb lesz az idő, de sokszor kisüt majd a nap.

Pénteken és szombaton északon és nyugaton viszont már újra némi szél és zápor, másutt pedig élénkebb, szelesebb idő várható.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után