„Üvegtigrishez” hasonló útszéli hamburgerezőben talált rá anyja és testvére holttestére egy férfi Angliában 1

Egy fiatal férfi a családi vállalkozásuk helyszínére érve, ami egy út széli, konténerből kialakított hamburgerező, vette észre, hogy édesanyja és lány testvére holtan fekszik odabent.

„Üvegtigrishez” hasonló útszéli hamburgerezőben talált rá anyja és testvére holttestére egy férfi Angliában 3

Tyla Wanstall, aki a Meat ‘N’ Greet Snack Wagont vezeti a kenti Whitstableben, kedd reggel tette a tragikus felfedezést. Az 50 éves Leah Churchill és a 17 éves Brooke Wanstall az éjszakát léggömbökkel és egyéb díszek elhelyezésével töltötte Tyla 26. születésnapja alkalmából a helyszínen, azonban reggelre, mire az ünnepelt odaért, már holtan hevertek odabent.

Egyelőre úgy tudni, hogy nagy valószínűséggel szén-monoxid-mérgezésben haltak meg, de ezt még nem erősítették meg hivatalosan. Tyla szerint a gáz azután szivároghatott ki, hogy az anyja bekapcsolta a generátort, hogy melegen tartsa magát és Brooke-ot. Bár a generátort munkaidőben kint tartják, Tyla biztonsági okokból éjszaka mindig beteszi a konténerbe.

Elmesélte azt is a fiatal srác a KentOnline-nak, hogy először azt gondolta, hogy anyja és nővére csak elaludtak, amikor megtalálta őket odabent.

„Üvegtigrishez” hasonló útszéli hamburgerezőben talált rá anyja és testvére holttestére egy férfi Angliában 4

„Éreztem a fura szagot, de nem esett le azonnal, viszont hamar nyilvánvalóvá vált, hogy mindketten meghaltak. Szívszorító belegondolni, hogy az utolsó pillanataikat azzal töltötték, hogy mosolyt csaljanak az arcomra.” – mesélte a családtagjait gyászoló fiatal.

A vendéglátásban dolgozó anyukáját „kedves nőnek írta le, aki bárkiért bármit megtenne”. Két másik gyereket is hátra hagyott maga után – 23 éves lányát, Ocean-t és 12 éves fiát, Sonnyt.

„Üvegtigrishez” hasonló útszéli hamburgerezőben talált rá anyja és testvére holttestére egy férfi Angliában 5

„Az egész élet előtte állt. Nem tudom, hogyan fogunk valaha is túllendülni ezen.” – mondta.

Tyla azt szeretné, ha a tragédia figyelmeztetésül szolgálna mások számára is a szén-monoxid-mérgezés veszélyeire vonatkozóan. A család azt tervezte, hogy szerdán 17 órakor egy léggömb felengedésével tisztelegnek az anya és lánya előtt a Herne Bay strandon.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után