Ürüléket talált a házhoz szállított Iceland-es élelmiszer rendelésében egy férfi Angliában 1

Egy vásárló teljesen érthető módon „majdnem elhányta magát és rosszul lett”, amikor legnagyobb megdöbbenésére ürüléket talált az Iceland-es rendelésében, a szatyrokban kiszállított élelmiszer közt.

Ürüléket talált a házhoz szállított Iceland-es élelmiszer rendelésében egy férfi Angliában 3

Az 59 éves Phil Smith egy hónapja nem volt már otthon, ezért amikor hazaért múlt kedden egy közel 150 fontos nagybevásárlást csinált a fagyasztott élelmiszerekre specializálódott áruházláncnál, hogy feltöltse a fagyasztóját. Az élelmiszeres szatyrokat a folyosón helyezték el a bejárata előtt, de amikor a konyhájába bevitte, hogy kipakolja őket, sokkoló látvány tárult elé.

Phil, a lancashire-i Blackburnből, így foglalta össze: „Undorító volt. Nincsenek rá szavak. Ha azt akarnám, hogy sz*rral kenjenek össze, az I’m a Celebrity műsorba jelentkeznék. Ez az egész nagy darab kaki esett ki az egyik szatyorból, és akkor teljesen ledöbbentem. Arra gondoltam először, hogy mi a franc ez?”

Ürüléket talált a házhoz szállított Iceland-es élelmiszer rendelésében egy férfi Angliában 4

„Megnéztem egy másik szatyrot, és abban meg (nem tudom szebben megfogalmazni) f*s volt. Az az igazság, hogy én alapból elég finnyás vagyok, és ez undorító volt, majdnem rosszul lettem.”

Azt mondta azonnal felhívta az Iceland-et, és megkérte őket, hogy gyűjtsék össze a rendelését és vigyék el onnan, és azt is hozzátette, hogy nem akar kártérítést, csak annyit, hogy ismerjék el a hibát. De elmondása szerint csak szombaton vették fel vele a kapcsolatot, és végül felajánlották neki, hogy visszatérítik a kifizetett összeget.

Ürüléket talált a házhoz szállított Iceland-es élelmiszer rendelésében egy férfi Angliában 5

„Akkor azt mondtam nekik, hogy nem akarom hogy kihozzák az egész megrendelésemet újra, csak azt akartam, hogy vigyék el az egészet úgy ahogy van. Az elmúlt napokban eléggé félvállról vettek engem azt kell mondjam.”

„Csak adják vissza a pénzemet és kész, nem érdekel semmilyen kompenzáció. Ha felajánlanak nekem valamit, az egy állatjótékonysági szervezethez kerül.” – tette hozzá.

Phil azt mondja, hogy felvette a kapcsolatot a helyi önkormányzattal is, és egy egészségügyi ellenőr várhatóan felkeresi majd a hyndburni üzletet. Az Iceland nem kívánt nyilatkozni az incidens kapcsán, de megerősítette, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után