Újszülött csecsemő holttestét találták egy londoni csatornában 1

Egy újszülött gyermek holttestére bukkantak a Grand Union Canal-nél, London északnyugati részén.

Újszülött csecsemő holttestét találták egy londoni csatornában 3

A csecsemő holttestét az Old Oak Lane közelében, Willesden és Park Royal között találták meg a vízben vasárnap a délutáni órák folyamán. A rendőrség keresi a csecsemő édesanyját és arra kérték a médián keresztül, hogy a 999-es telefonszámon minél előbb kérjen orvosi segítséget.

A szemtanúk elmondása szerint több tucat rendőr, mentő és tűzoltó jármű is a helyszínre sietett a bejelentést követően. A délutáni órákban a környék átkutatása nagy erőkkel zajlott, a helyszín közelében búvárokat is bevetettek, akik a csatornát vizsgálták át.

Újszülött csecsemő holttestét találták egy londoni csatornában 4

A közeli utakat lezárták, míg a rendőrség az incidens körülményeit próbálja felderíteni. A Fővárosi Rendőrség jelentése szerint a csecsemőt 13 óra 19 perckor találták meg a vízben.

Újszülött csecsemő holttestét találták egy londoni csatornában 5

A londoni mentőszolgálat szóvivője elmondta: “Ma 13: 35-kor riasztottak minket az Old Oak Lane melletti csatornához, ahol a vízben egy csecsemő holttestére bukkantak. Azonnal több egységet is a helyszínre küldtünk… Sajnos az újszülöttet a helyszínen halottnak nyilvánították, már nem lehetett megmenteni az életét.”

A múlt hónapban szintén egy újszülött babát találtak holtan egy szupermarket parkolójában Bilstonban, a nyugat-midlandi Wolverhampton közelében.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után