Újabb vizsgálat indul a brit miniszterelnök ellen szabálysértés miatt 1

Boris Johnson ellen már a jogszabályok két különböző alkalommal való megsértése miatt folyik vizsgálat – mind a lakásának felújítása, mind a karácsonyi kiruccanása miatt.

Újabb vizsgálat indul a brit miniszterelnök ellen szabálysértés miatt 3

A parlamenti szabványügyi biztos olyan hatáskörökkel rendelkezik, amelyek a képviselők felfüggesztéséhez, vagy akár előrehozott választások kezdeményezéséhez is vezethetnek, ha súlyos jogsértés történt. A vizsgált képviselők listáját a májusi választási kampányok ideje alatt titokban tartották, de most Kathryn Stone, a független biztos felfedte őket.

Mr. Johnson több alkalommal sem tagadta egyértelműen, hogy a Konzervatív Párt vagy Tory támogatók fizettek volna a lakásfelújításért, amelynek teljes költsége akár a 200 000 fontot is meghaladhatta. A vizsgálat miatt a miniszterelnöknek így már több fronton is harcolnia kell, – miután a Választási Bizottság is vizsgálatot indított, mondván, hogy „szabálysértés vagy szabálysértések történhettek”.

A listából kiderül az is, hogy egy másik rejtélyes dolog kapcsán is vizsgálat folyik a brit miniszterelnök ellen, mégpedig, hogy ki finanszírozta a karibi luxus nyaralását Mustique szigetén, még 2019 karácsonyán.

Abban az időben Mr. Johnson azt állította, hogy a villa 15 000 fontos költségét a konzervatív párt egyik adományozója, a Carphone Warehouse volt elnökhelyettese, David Ross állta, akié az ingatlan. Ross szóvivője ezt követően tagadta, hogy Mr. Ross állta volna a kiruccanás költségeit, és azt mondta, hogy nem az övé  a villa, ahol Johnson és menyasszonya, Carrie Symonds megszállt és hozzátette, hogy Mr. Johnson tévedett.

Ha úgy találják, hogy a miniszterelnök megszegte a szabályokat, nyilvános bocsánatkérésre is kötelezhetik, vagy ha súlyos szabálysértésnek minősítik, amit tett, akkor fel is függeszthetik, de csak egy rövid időre…         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után