Újra dolgozik az ételkiszállító, aki leharapta az egyik vásárló hüvelykujját Angliában 1

Egy ételkiszállító, aki egy vita hevében leharapta az egyik vásárló hüvelykujját, továbbra is a Deliveroo-nál dolgozott, még azután is, hogy a korábbi fiókját felfüggesztették.

Újra dolgozik az ételkiszállító, aki leharapta az egyik vásárló hüvelykujját Angliában 3

Jenniffer Rocha (35) a hampshire-i Aldershotból korábban bűnösnek vallotta magát súlyos testi sértés vádjában, miután 2022 decemberében egy pizzarendeléssel kapcsolatos nézeteltérés során nemes egyszerűséggel leharapta egy férfi hüvelykujját. A bírósági tárgyalást követően Deliveroo törölte a nő fiókját. Ám a BBC News áprilisban lefilmezte, ahogy Rocha még mindig ételt szállít, nyilvánvalóan ismét egy Deliveroo rider fiókot használva.

Azóta egy második fiókot is, amelyet Rocha hozott létre, felfüggesztettek, mondta a Deliveroo szóvivője. A BBC News felkutatta Rochát Aldershotban, és kétszer is levideózták, amint a robogóján ül, és ételt vesz át kiszállítás céljából. Amikor megkérdezték, az üzlet menedzsere megerősítette, hogy Rocha egy Deliveroo fiókot használva dolgozik.

Újra dolgozik az ételkiszállító, aki leharapta az egyik vásárló hüvelykujját Angliában 4

Az áldozatnak, Stephen Jenkinsonnak (36) a nagylábujja egy részét műtéti úton át kellett varrni a hiányzó jobb hüvelykujja helyére, miután azt a 35 éves Jennifer Rocha leharapta. A két személy egy kódon vitatkozott össze, miután Rocha december 14-én rossz címre kézbesítette az 57 GBP értékű Pizza Express megrendelést a hampshire-i Aldershotban.

Újra dolgozik az ételkiszállító, aki leharapta az egyik vásárló hüvelykujját Angliában 5

Amikor Jenkinson úr a rossz címre elment átvenni a küldeményét, vita alakult ki közte és a futár közt, és amikor felemelte a kezét, Rocha elkapta azt és leharapta a hüvelykujját. Az elbeszélések alapján ezt követően elengedte, Mr. Jenkinson pedig ekkor felemelte a karját, és „vérrel spriccolta le” a nőt.

Jenkinsont a támadás végleg rokkanttá tette, ami miatt ráadásul egy 11 órás műtétet kellett végrehajtani rajta – mondta Rebecca Austin ügyvéd.

Azt mondta a bíróságnak: „Az áldozatra gyakorolt hatás pusztító volt. „Maradandó fogyatékossággal kell leélnie hátralevő életét, és a lábujja egy részét a történtek miatt eltávolították. Súlyos fizikai és pszichológiai hatásai voltak a történteknek, és ez a mai napig tart.”

Újra dolgozik az ételkiszállító, aki leharapta az egyik vásárló hüvelykujját Angliában 6

Jenkinson az esetre visszagondolva azt mondta: „Csak arra emlékszem, hogy a sisakját ráztam, és megpróbáltam leszedni róla.  Az az erő, amellyel ráharapott az ujjamra, azonnal letépte.”

Azt mondta olyan volt, mintha „láncfűrész vágta volna le”. Jenkinson úrnak újra kellett tanulnia olyan alapvető készségeket, mint az ingek begombolása és a cipőfűző bekötése. Szakmáját tekintve vízvezeték-szerelő, és így munkaképtelenné is vált.

Újra dolgozik az ételkiszállító, aki leharapta az egyik vásárló hüvelykujját Angliában 7

Hozzátette: „Pénzügyileg tönkrementem. Munkanélküli vagyok. Hatalmas adósságban vagyok, és nem látom a fényt az alagút végén.”

Újszülött lánya anyukájával is megromlott a kapcsolata. Timothy Mousley bíró azt mondta Rochának, hogy ez „súlyos bűncselekmény, amely miatt börtönbe kerülhet”. A nő ügyében pénteken lesz ítélethirdetés.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után