Hatalmas vihar és óriási villámok csapkodtak szerte Nagy-Britanniában, többek közt Londonban és környékén is 1

A villámcsapások több helyen is nagy pusztítást végeztek az Egyesült Királyságban az éjszaka folyamán, és ezzel párhuzamosan a meteorológiai intézet is figyelmeztetést adott ki a viharos időjárási körülmények miatt.

Hatalmas vihar és óriási villámok csapkodtak szerte Nagy-Britanniában, többek közt Londonban és környékén is 3

A mini-hőhullám lehetősége pillanatok alatt szertefoszlott, miután éjszaka mennydörgés és heves esőzés vette át a helyét, ami több épületben is károkat okozott és még egy földcsuszamlást is eredményezett.

A londoniak csütörtökön a hajnali órákban szintén arra ébredtek, hogy vihar tombolt a főváros felett. Villámcsapás rongálta meg egy gondozóotthon tetejét a nyugat-sussexi Elmerben, valamivel hajnali 2 óra előtt. Szerencsére minden lakót „biztonságosan áthelyeztek” egy másik helyre, és tűz sem keletkezett.

Hatalmas vihar és óriási villámok csapkodtak szerte Nagy-Britanniában, többek közt Londonban és környékén is 4

A nyugat-sussexi Chichesterben egy egyetem egyik épületét is villámcsapás érte, megrongálva a tetejét és az elektromos vezetékeket.

Hatalmas vihar és óriási villámok csapkodtak szerte Nagy-Britanniában, többek közt Londonban és környékén is 5

Devonban pedig a vihar okozta földcsuszamlás tette lehetetlenné a vonatok közlekedését Axminster és Honiton között. Délig súlyos fennakadásokra figyelmeztették az utasokat a South Western Railway járatain.

Emellett sárga figyelmeztetés van érvényben a viharos időjárás miatt Londonban, valamint Délnyugat és Dél-Wales nagy részén.

Hatalmas vihar és óriási villámok csapkodtak szerte Nagy-Britanniában, többek közt Londonban és környékén is 6

Aidan McGivern, a Met Office meteorológusa így nyilatkozott: „Egy nyüzsgő, heves esővel és zivatarokkal tarkított éjszaka után csütörtökön kissé enyhül az idő, de továbbra is számíthatunk esőre, sőt néhány helyen komolyabb felhőszakadás is előfordulhat a nap hátralevő részében.”

Hatalmas vihar és óriási villámok csapkodtak szerte Nagy-Britanniában, többek közt Londonban és környékén is 7

A Met Office sajnos nem merte megígérni, hogy mini-hőhullám lesz a következő pár napban, bár elmondásuk szerint a hőmérséklet „átlag feletti” lesz, időnként „szép napsütéses idővel”. A meteorológiai intézet figyelmeztetett, hogy a munkaszüneti napok időjárása várhatóan változékony lesz, több helyen heves záporokkal.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után