Újabb incidens a Ryanair Budapestről Angliába tartó járatán 1

Egy hatéves kisfiú sírva fakadt, miután egy rendszerhiba hiba miatt valaki más ült az ablak mellé szóló helyén a Ryanair egyik, Magyarországról Angliába menő járatán és nem volt hajlandó átadni azt neki.

Újabb incidens a Ryanair Budapestről Angliába tartó járatán 3

Ryan Bandli már korábban is feszült volt a repülőutak alkalmával, de most meg aztán szinte vigasztalhatatlan volt, amikor a fapados légitársaság egyik járatán nem foglalhatta el a helyét a Budapestről Manchesterbe vezető úton.

Amikor családja felszállt a járatra, egy nőt találtak a fiú helyén, aki nem volt hajlandó megmozdulni, mondván, hogy pontosan ugyanarra az ülésre szól a jegye. A fiatal fiú kénytelen volt a folyosó melletti ülésre ülni édesanyjától távol, mert a járaton már nem volt máshol hely.

Az anyukája azt mondta, hogy az ablak mellett ülve Ryan sokkal nyugodtabb, nem fél annyira a repülés közben. Az anya külön díjat fizetett a fapados légitársaság lengyelországi leányvállalatánál, a Buzznál, hogy lefoglalja azt a helyet, direkt az ablak mellé.

Adi így nyilatkozott a The Mirrornak: „Ryan nagyon ideges volt és szorongott, és sírt. Nem értette, hogy történhetett ez meg. Külön ültünk, és nagyon stresszes volt emiatt. Szegény gyermekem, nagyon eltört nála a mécses. Az emberek édességet adtak neki, és próbáltak nagyon kedvesek lenni vele, hogy ne féljen és valahogy eltereljék a figyelmét az út alatt.”

Újabb incidens a Ryanair Budapestről Angliába tartó járatán 4

Az anyuka azt állítja, még mindig magyarázatra és kártérítésre vár a Ryanairtől a történtek miatt. A Ryanair azonban azt mondta, hogy az ülést nem adták el kétszer, hanem a probléma egy „számítógépes hiba” miatt alakult ki, és ezért most visszatérítik Adinak a helyfoglalás költségét.

A légitársaság nemrég írt Adinak, és közölték, hogy az incidens azért történt, mert vészkijáratnál lévő ülést foglaltak le, és Ryan túl fiatal volt ahhoz, hogy biztonságosan üljön a kijelölt ülésen. A fiú anyja azonban ragaszkodott hozzá, hogy biztosan nem a vészkijárat sorába szólt a jegyük.

A Ryanair szóvivője a társaság lengyelországi leányvállalatára hivatkozva azt mondta: “A Buzz sajnálja a Mrs. Bandlinak és fiának okozott kellemetlenségeket, és ügyfélszolgálati csapatunk egyik tagja közvetlenül felveszi velük a kapcsolatot az incidens miatt.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után