Újabb részletek derültek ki és egy videó is előkerült a srácról, aki 5 emberrel végzett Angliában 1

Nemrégiben egy videofelvétel is előkerült Jake Davisonról, aki Plymouth területén 5 személlyel, köztük saját édesanyjával is végzett, majd saját maga ellen fordította fegyverét.

Újabb részletek derültek ki és egy videó is előkerült a srácról, aki 5 emberrel végzett Angliában 3

A most előkerült felvételen az látszik, ahogy a fiatal férfi halálos nyugalommal sétál át az úttesten, fegyverrel a kezében, miután már megölt négy embert. Az áldozatok közt volt többek közt egy három éves kislány, és a 22 éves elkövető saját édesanyja, Maxine is.

Jake először saját anyját lőtte le, majd kiment az utcára, ahol a három éves Sophie-t és Lee-t, a lány édesapját sebesítette meg halálosan, aki testével próbálta védelmezni a gyermekét. Ekkor két szemtanú, a 33 éves Ben Parsonage és az 53 esztendős Michelle, a kislány és a férfi segítségére siettek, de Jake őket is megsebesítette fegyverével, majd tovább állt. Szerencsére Ben és Michelle is túlélték a támadást, de egy darabig még kórházi ápolásra lesz szükségük.

Újabb részletek derültek ki és egy videó is előkerült a srácról, aki 5 emberrel végzett Angliában 4

Davison ezt követően az épp a kutyáját sétáltató 59 esztendős Stephen Washington-hoz lépett oda, akinek állítólag annyit mondott, hogy „Nyugi haver, nem kell aggódni”, majd őt is agyonlőtte. Jake utolsó áldozata a 66 éves Kate Shepherd volt, akinek szintén nem volt esélye elmenekülni. A fiatal srác ezt követően döntött úgy, hogy saját életét is kioltja.

Nemrég az is kiderült, hogy a rendőrök a múlt hónapban visszaadták Jakenek a puskáját, ugyanis decemberben elkobozták azt, miután valaki megvádolta a srácot, hogy rátámadt – amiért Davison-nak állítólag „haragkezelési” tanfolyamra kellett aztán járnia.

A jelentésekből arra is fény derült, hogy Maxine, a srác anyja a mészárlás előtti hónapokban könyörgött neki, hogy sürgősen forduljon szakértőhöz a mentális problémái miatt. A család egyik barátja azt is elmondta, hogy a fiatal férfi családja már a rendőröknek és az NHS-nek is jelezte, hogy valami nincs rendben Jake-kel, azonban nem kaptak külső segítséget. Egy másik személy, aki ismerte Jake-et azt nyilatkozta, hogy a srác már nagyon régóta mentális nehézségekkel küzdött.

A gyilkos hosszú videókat tett közzé a YouTube -on a mészárlást megelőző hetek, hónapok során, panaszkodva arról, hogy szűz, el van hízva, és ronda, és hogy nem tud ezen változtatni, valamint arról, hogy mennyire elege van az anyjából. Azt is mondta több videójában is, hogy az élet csúnyán elbánt vele, és hogy úgy érzi, hogy nem tudja tovább folytatni a küzdelmet.

“Próbáld ki milyen egy munkanélküli, autista, szerencsétlen, szexuálisan frusztrált férfinek lenni egy csomó egészségügyi problémával, akinek nincsenek barátai és az elviselhetetlen anyjával van összezárva éveken át és emiatt rengeteg dolgot nem él át a fiatal kora alatt, és aztán mondd azt hogy nem vagy negatív mindezek után…” – magyarázta Jake az egyik videójában.

Újabb részletek derültek ki és egy videó is előkerült a srácról, aki 5 emberrel végzett Angliában 5

Az egyik szomszéd azt nyilatkozta, hogy korábban Jake és az anyja jól kijöttek egymással, és hogy sokat lehetett látni őket együtt. Sokszor segített például az anyjának a bevásárlásnál. Az utóbbi időben azonban a srác nézetei megváltoztak, és sokat szidta az ellenkező nemet, és az anyjával is egyre hevesebb vitái voltak emiatt.

Az NHS állítólag az anya kérésére, hogy nézzenek rá a fiára, csak annyit reagált, hogy jelenleg nincs elég alkalmazottuk ilyesmire a Covid miatt, és a rendőrség sem küldött ki senkit, hogy leellenőrizzék, hogy minden rendben van-e a családban, így most hat ember halott. Kérdések merültek fel annak kapcsán is, hogy hogyan lehetséges az, hogy valaki, aki ilyen mentális állapotban van, tarthat magánál lőfegyvert. A rendőrség ennek kapcsán is vizsgálatot indított. Nagy-Britanniában 2010 óta nem történt ennyire súlyos, lőfegyverrel elkövetett bűncselekmény.         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után