Meztelenül bicikliző emberek százai tekertek keresztül Londonon 1

Több száz ember meztelenül biciklizett végig London utcáin és parkjaiban az évente megrendezett, meglehetősen egyedinek mondható tüntetés során a szombati napon, ami World Naked Bike Ride néven ismeretes.

Meztelenül bicikliző emberek százai tekertek keresztül Londonon 3

A sokak által már jól ismert bringás demonstráció többek közt az olajtól való túlzott függés, és a túlzott gépjármű használat ellen is irányul, de ezzel egybekötve sokan azt is próbálják ilyenkor kommunikálni, hogy mennyire fontos, hogy szeressük a saját testünket, legyünk vele kibékülve és ne szégyelljük magunkat megmutatni. A pozitív testkép manapság rendkívül fontos, hogy egészséges önbizalmunk legyen és élvezni tudjuk az életet.

A meztelen kerékpárosok hada a brit főváros számos különböző pontján gyülekezett, többek közt Clapham Junction, Croydon, Deptford, Hyde Park, Kew Bridge, Regent’s Park, Tower Hill és Victoria Park környékén is. A különböző csoportok ezután London belvárosába bicikliztek, és ott „egyesítették erejüket”.

Meztelenül bicikliző emberek százai tekertek keresztül Londonon 4

A legtöbb versenyző teljesen meztelen volt, de néhányan úgy döntöttek, hogy fehérneműt azért viselnek, vagy olyanok is voltak, akik testfestékkel „öltöztették fel” magukat az eseményre, amely ilyenkor egyébként a világ számos más városában is zajlik.

Meztelenül bicikliző emberek százai tekertek keresztül Londonon 5

Az idei eseményre sok ezren jelentkeztek már csak azért is, mert a tavalyi évben elmaradt. A rendezvény időpontját ugyanakkor idén is módosítani kellett és augusztusra tették át a szokásos júniusi dátumról a járványügyi korlátozások miatt.

Meztelenül bicikliző emberek százai tekertek keresztül Londonon 6

Azért bizonyos óvintézkedések így is voltak a tüntetésen a koronavírus miatt, többek közt, valószínűleg sokak nagy bánatára a tüntetés utánra szervezett bulit is törölték.

„26 hónap kihagyás után a WNBR London újra elstartolhatott szombaton. Nagyon sokan harcoltak azért, hogy az esemény zöld utat kapjon, és megrendezhessük, és most hogy a nagyobb összejövetelek létszáma már nem csak 30 fő lehet maximum, végre biztossá vált, hogy idén nem marad el…” – mesélte nagy örömmel az egyik résztvevő.         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után