Új szolgáltatás a WizzAir-nél, ami rengeteg ember számára lehet hasznos 1

A Wizz Air légitársaság új szolgáltatást indított az online felületein, ami nem más, mint az automatikus utasfelvétel. Ez az opció lehetővé teszi, hogy az utasok nem kevesebb, mint 50 órával az indulás előtt automatikusan megkapják beszállókártyáikat.

Az új szolgáltatás azonban, ahogy azt sejteni lehetett, nem ingyenes. Az ára durván 1,5 eurótól indul per járat per fő. Annak, aki ezt kéri, és megveszi, a rendszer elvégzi az utasfelvételt 50 órával az indulás előtt, emellett lefoglalja számukra az előre kiválasztott vagy véletlenszerűen kiosztott üléseket, majd elküldi a beszállókártyákat a megadott email címre.

A fapados légitársaság elmondása szerint az automatikus utasfelvétel szolgáltatással az utasok időt spórolhatnak meg. Bár annyira túlzottan sok időt azért nem, mivel a mobilunkon „becsekkolni” nem igazán tart tovább 2 percnél. Azonban mindenképpen sok embernek megkönnyítheti a dolgát, mivel rengeteg embernek nem kell többé azon aggódnia, hogy elfelejt becsekkolni, tehát abból a szempontból azért mégsem olyan rossz, hogy a nagy készülődés meg pakolászás közepette úgymond egy gonddal kevesebb.

Új szolgáltatás a WizzAir-nél, ami rengeteg ember számára lehet hasznos 3

„Az új automatikus becsekkolás szolgáltatásunkkal az ügyfelek időt takaríthatnak meg, mivel nem kell bejelentkezniük és letölteni a beszállókártyákat, így csökkentve a jegyvásárlással, becsekkolással és egyéb adminisztratív feladatokkal töltött idő mennyiségét. A Wizz Airnél folyamatosan figyelemmel kísérjük a fogyasztói trendeket, és rendszeresen fejlesztünk ki új termékeket és szolgáltatásokat, hogy ügyfeleink utazása még gördülékenyebben menjen.” – nyilatkozta a WizzAir egyik szóvivője.

A szolgáltatás egyelőre olyan foglalásoknál működik, ahol kevesebb mint 10 utas számára lett repülőjegy lefoglalva.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után