Új komornyikot keres az angol királynő, és akárki jelentkezhet az állásra 1

A Királynő új főkomornyik gyakornokot keres, és évi 18 ezer fontot fizetne neki.

Új komornyikot keres az angol királynő, és akárki jelentkezhet az állásra 3

A viszonylag szerény összegért cserébe „magas színvonalú szolgáltatást” vár, és „jó kommunikációs képességet mindenféle emberrel”. Emellett jó angoltudása is kell, hogy legyen annak, aki a Buckingham palotába akar jelentkezni. Viszont nem csak brit állampolgárok jelentkezhetnek, az Unió bármely országából lehet pályázni a helyre.

Új komornyikot keres az angol királynő, és akárki jelentkezhet az állásra 4

A sikeres jelentkező részt vesz majd a lehető legszínvonalasabb komornyikképző tanfolyamon, és a végén egy szép „akkreditált komornyik” minősítést fog kapni.

Egyéb előnyei a munkának az évi 33 nap fizetett szabadság, és kedvező nyugdíjtervhez való hozzáférés. Azonban ha a Buckingham palotában szeretnél lakni, miközben szolgálsz, van egy csapda: a fizetésed eszerint lesz „kiigazítva”.

Új komornyikot keres az angol királynő, és akárki jelentkezhet az állásra 5

A hirdetést a királyi weboldalon lehet megtalálni: „A vendéglátói szolgáltatások kiemelkedő szintjét kell majd művelni, mind a háttérben, mint az emberek előtt. A Te feladatod lesz a vendégek fogadása, megtanulhatod, hogy kell minden funkciót betölteni eseményeken, a hivatalos ebédtől az állami bankettig. A tanulási folyamat nem lesz könnyű, de minden lépésnél segíteni fogunk. És egy olyan környezetben, ahol a fejlődés és tanulás a mindennapi élet része, hamar beleszoksz a saját szerepedbe.”

A jelentkezés április végén zárul, szóval ha kedved támadt jelentkezni, itt megteheted.    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után