Négy embert is letartóztattak, és többek közt egy kés is elkobzásra került a rendőrök által, miután egy méretes tömegverekedés bontakozott ki Brixtonban egy mekinél.

balhe

A Brixton Road-on lévő gyorsétteremhez kellett riasztani a rendőrséget Londonban, szerda délután, miután négy óra körül egy összeszólalkozásból tömeges balhé lett, aminek következtében tinédzserek egy nagyobb csoportja gyűlt össze, amit fel kellett oszlatni.

Richard Cross őrmester azt írta az egyik közösségi oldalon, hogy az incidens a McDonald’s-ban robbant ki. Egy másik szemtanú elmondása alapján a balhé egy tinédzser és egy biztonsági őr közötti vitával indult, amibe ezt követően fiatalok tömege kapcsolódott be.

Cdr4UimWAAAw3TX

Összesen négy fiatalt tartóztattak le a kiérkező rendőrök, akiknek fel kellett oszlatniuk a felbőszült tömeget. Az egyik személytől egy kést is elkoboztak.

„Az egyik srác az Acre Lane felé próbált menekülni, de a rendőrök utolérték és a földre vitték. Közben egy csomó másik fiatal csatlakozott a balhéhoz és mindent rugdostak. Emellett rendkívül bunkók, és tiszteletlenek voltak az őket rendre utasítani próbáló rendőrökkel szemben.” – mesélte a rendőrség szóvivője.

Az incidens miatt a környéket március 16-án délután egy időre le kellett zárni. Számos rendőrautó érkezett a helyszínre az elszabadult indulatok megfékezésére.

Rengetegen lefotózták a hirtelen kialakult nagy csetepatét. Szerencsére sikerült megfékezni a felőszült tinédzser hordát, de néhány járőr egy ideig még a helyszínen maradt, nehogy valakinek eszébe jusson újrakezdeni.          Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára