Több száz embernek elegendő drogot próbált becsempészni a vaginájában egy nő Anglia egyik legnagyobb fesztiváljára 1

Börtönbe zártak egy nőt, aki 200 ecstasy-tablettával a vaginájában próbált meg bejutni egy zenei fesztiválra. Kiera Wilson terve, hogy igen tetemes mennyiségű kábítószert csempésszen be Creamfieldsbe a lehető legintimebb helyre elrejtve, meghiúsult, amikor tavaly augusztus 27-én lekapcsolták.

Több száz embernek elegendő drogot próbált becsempészni a vaginájában egy nő Anglia egyik legnagyobb fesztiváljára 3

Egy drogkereső kutya ment oda a 25 éves lányhoz, majd elkezdte szaglászni és alig néhány pillanattal később figyelmeztette gazdáját, hogy illegális szert szimatol a kisasszonynál. A Chester Crown Court nevű bíróságon elhangzott az is, hogy végül nem sokkal később meg is találtak egy „cuccal teli” „nagy tasakot” a hüvelyében, amely 192 MDMA kapszulát tartalmazott, ami más néven ecstasyként is ismert.

Becslések szerint ez a mennyiségű kábítószer kb. 1922 fontért kelhetett volna el a fesztivál területén belül. Rosemary Proctor, ügyész szerint Wilson azt mondta a rendőröknek, hogy a hüvelyében kapszulák vannak elrejtve, de azt mondta, hogy nem tudott semmit sem a típusukról, sem a mennyiségükről.

A rendőrök elvették a mobiltelefonját is, amelyen augusztus 25. és 26. között egy másik személlyel folytatott szöveges beszélgetések voltak láthatóak, ahol a fesztiválra szóló jegyek beszerzéséről kommunikáltak. Az üzenetváltásból az is kiderült, hogy „cuccot” is tervez bevinni egy dílernek, vagyis gyakorlatilag futárként működött, és becsempészte volna a benne lévő kábítószert, hogy átadja azt egy harmadik félnek.

Az ügyvéd Matthew Hopkins azt mondta, védence az első adandó alkalommal bűnösnek vallotta magát, és hozzátette, hogy korábban nem volt elítélve. Az ítélethirdetés alatt Simon Parrington, ezt mondta Wilsonnak: „A helyszín tele van kábítószer kidobására rendszeresített kukákkal, te mégis be akartad juttatni, és mint oly sokan mások, te is lebuktál.  Hatalmas hülyeség volt, amit csináltál, és remélem, örök életedre megtanultad a leckét.”

Wilsont a sunderlandi Castles Greenből két év börtönre ítélték, 18 hónapra felfüggesztve. Ezenkívül 150 óra fizetetlen munkát kell vállalnia, és 468 GBP-t kell kifizetnie, amely fedezi a bírósági költségeket és a törvényes áldozati pótdíjat.

A Creamfields a hónap elején már szerepelt a hírekben, amikor három év börtönbüntetésre ítéltek egy NHS-dolgozót, aki kokaint próbált meg bevinni a fesztiválra. A 21 éves Courtney Healy táskájában 14 csomag A osztályú kábítószer volt. Steven Everett bíró „gonosznak” minősítette viselkedését, amikor az ítéletet kihirdette.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után