Több, mint 200,000 font értékű luxus sportkocsin kezdett el ugrálni egy fickó csak hogy kitoljon a tulajjal 1

Egy pasas betörte egy luxus sportautó szélvédőjét, miután pimasz módon felállt a motorháztetőre, majd ezt követően fel-alá ugrált a tetőn és elkezdte taposni a kocsi első és hátsó ablakát is.

Több, mint 200,000 font értékű luxus sportkocsin kezdett el ugrálni egy fickó csak hogy kitoljon a tulajjal 3

A férfit a McLaren tulajdonosa is észrevette, és végignézte, mit csinálnak a kocsijával miközben az utca másik oldalán ő épp egy fodrásznál volt és a haját vágták a nyugat-londoni Uxbridge területén.

A videófelvételen látható, ahogy a férfi lazán felsétál az autó elejére, majd onnan a szélvédőre pattan, és több ezer font kárt okoz a drága járműben alig néhány pillanat alatt. Az épp arra sétáló járókelők, köztük egy babakocsit toló nő is, többen elmentek a kocsin ugráló pasas mellett.

Több, mint 200,000 font értékű luxus sportkocsin kezdett el ugrálni egy fickó csak hogy kitoljon a tulajjal 4

Több szemtanú is azt mesélte a történtek után, hogy volt egy két ember, aki rákiáltott a fickóra, hogy azonnal szálljon le a kocsiról és fejezze be amit csinál, de őt ez egyáltalán nem zavarta, és csak tovább ugrált.

Később a felvételeken az is látható, hogy a férfit megbilincselték a rendőrök, de a Scotland Yard azt közölte, hogy bár vizsgálja az esetet, letartóztatásra egyelőre nem került sor.A körülbelül 225 000 fontba kerülő Mclaren 720-as a Barker Roadon, az Uxbridge buszpályaudvar közelében parkolt, és George Gehdu híres sportautó-kereskedőé. A múltban többek közt a Love Island sztárjainak, köztük Wes Nelsonnak is adott el autókat.

George az eset után az Instagramon posztolt, és ezt mondta: „Először is nagyra értékelem a támogatást, nemcsak az embereknek országszerte, hanem szerte a világon, hogy megkérdezték, minden rendben van-e. Jól vagyok, nem vettem részt semmiben, csak valami ócska kis patkány volt, ennek ellenére jókor jöttek a rendőrök autó meg hát csak egy autó.”

Több, mint 200,000 font értékű luxus sportkocsin kezdett el ugrálni egy fickó csak hogy kitoljon a tulajjal 5

„A fickó rendesen rászánta az időt, és megpróbálta a lehető legnagyobb kárt okozni, ennek ellenére nekem semmi bajom, és ez a legfontosabb. Fontosnak éreztem, hogy ma este közzétegyem, mi történt pontosan, mert azt akarom, hogy mindenki óvatos legyen. Közvetlenül a fodrászszal szemben parkoltam, ahonnan rendesen rálátok a kocsira. A srácot nem érdekelte, hogy vannak, akik nézik vagy kiabálnak vele. Azért továbbra is hiszem, hogy vannak jó emberek, és ez nem akadályoz meg abban, hogy máskor is elvigyem az autómat egy ilyen helyre.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után