Több millióan jogosultak egy egyszeri £100-os összegre Nagy-Britanniában a Nationwide jóvoltából, amit ebben a hónapban ki is fizetnek mindenkinek 1

A Nationalwide már elkezdte felvenni a kapcsolatot mindazokkal, akik az összegre jogosultak, miután nemrégiben bejelentették, hogy az elmúlt adóév során 2 milliárd GBP nyereséget realizáltak. A lakásszövetkezet 385 millió fontot oszt szét közel 4 millió ügyfél közt, ezzel a „Fairer Share Payment” zsinórban második évben kerül kiosztásra.

Több millióan jogosultak egy egyszeri £100-os összegre Nagy-Britanniában a Nationwide jóvoltából, amit ebben a hónapban ki is fizetnek mindenkinek 3

A Nationwide ügyfeleinek milliói kapnak egy egyszeri 100 GBP összegű kifizetést 2024 júniusának végéig, köszönhetően a lakásszövetkezet egyedülálló “Fairer Share Payment” rendszerének. Az összegre való jogosultsághoz az ügyfeleknek 2024. március 31-én már aktív folyószámlával és egy a megfelelő megtakarítási vagy jelzáloghitel-termékkel kellett rendelkezniük.

Tavaly összesen 340 millió fontot osztottak szét 3,4 millió ügyfél között. A 100 GBP kifizetésre való jogosultsághoz az ügyfeleknek 2024. március 31-én legkésőbb már folyószámlával kellett rendelkezniük, és értelemszerűen júniusban is rendelkezniük kell vele. Emellett legalább 100 GBP-nak kell lennie egy vagy több személyes megtakarítási számlán vagy készpénzes ISA-n a Nationwide-nál.

A Nationwide konkrét kritériumokat vázolt fel azon ügyfelek számára, akik az év elején használták folyószámlájukat. A pontos követelmények a folyószámla típusától függően változnak, a teljes részletek a Nationwide webhelyen érhetők el.

A FlexAccount, FlexBasic vagy FlexDirect tulajdonosok esetében 2024. január, február és március három hónapjából kettőben, vagy minimum 500 GBP kellett, hogy érkezzen a számlára, és legalább két kifizetést kellett teljesíteni a számláról, vagy a legalább 10 befizetést kellett végrehajtani a számláról. Ha valaki egynél több ilyen számlával rendelkezik, a Nationwide megerősítette, hogy az összes számlán végrehajtott összes kifizetés számít.

A FlexOne, FlexStudent vagy FlexGraduate számlatulajdonosok esetében 2024 márciusában legalább egy befizetést, vagy egy kifizetést kellett végrehajtani a számlára vagy a számláról. Az összegre való jogosultsághoz 2024 márciusában megtakarítással vagy jelzáloghitellel kell rendelkezni a Nationwide-nál.

A megtakarítási számlatulajdonosoknak összesen legalább 100 GBP-t kell birtokolniuk egy vagy több országos személyes megtakarítási számlán vagy készpénzes ISA-n 2024 márciusának bármely napjának végén.

A jelzáloghitel-tulajdonosoknak 2024. március 31-én legalább 100 GBP-nyi országos lakossági jelzáloghitellel kell tartozniuk.

Még ha valaki március vége óta ki is vette megtakarításait vagy kiegyenlítette jelzáloghitelét, akkor is jogosult lesz az összegre, ha a folyószámlája aktív. További részletek a Nationwide honlapján olvashatók.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után