Több busz is teljesen lángba borult egy hatalmas robbanást követően Londonban az egyik depónál 1

Legalább négy autóbusz gyulladt ki Londonban, miután egy busz garázsnál hatalmas robbanás volt hallható a környéken lévők beszámolói szerint.

Több busz is teljesen lángba borult egy hatalmas robbanást követően Londonban az egyik depónál 3

A videón az is látható, ahogy a Metroline buszgarázsában a mai nap folyamán egy robbanás számos járművet egy hatalmas lángoló fáklyává alakított. Shaun Cunningham az egyik szemtanú a BBC-nek elmondta, hogy „hihetetlen hangos zajt hallott, amely úgy hangzott, mint egy sugárhajtású repülőgép”, hozzátéve, hogy látott egy buszt „hatalmas lánggolyóvá” alakulni.

Az eddigi jelentések azt sugallják, hogy ezidáig nem lehet tudni személyi sérülésekről, sem arról, hogy a robbanásnak volt-e halálos áldozata – annak ellenére, hogy az incidens állítólag sokkal rosszabbul is alakulhatott volna.

Több busz is teljesen lángba borult egy hatalmas robbanást követően Londonban az egyik depónál 4

A helyszínen dolgozó egyik, magát megnevezni nem kívánó munkás azt nyilatkozta a Metro.co.uk-nak, hogy a tűz rendkívül közel volt az üzemanyag-vezetékekhez, ami további robbanásokat okozhatott volna. “A tüzet a töltőegység (ez tölti az elektromos buszokat) robbanása okozta, és ennek következtében hat busz gyulladt ki” – mondta.

“A buszok a garázs hátsó részében parkoltak, amihez NAGYON közel volt az üzemanyag-vezeték, ahol minden este megtankolják a buszokat.”

A felvételen tűzoltók is láthatók, amint küzdenek a lángokkal és a hatalmas fekete füstcsóvával, majd a későbbi képeken pedig a teljesen kiégett buszok láthatók.

A Hertfordshire Fire and Rescue a Twitteren ezt írta: „Jelenleg egy nagy tűz oltásában veszünk részt a Potter’s Bar High Streeten. Kérjük, ha lehetséges, mindenki kerülje el ezt a területet.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után