Teljesen lángba borult egy emeletes busz London belvárosában az üzleti negyedben 1

Videóra vették amint egy londoni piros emeletes busz a lángok martaléka lett a brit főváros egyik legforgalmasabb negyedében. (A videót lejjebb találjátok.)

_91490471_bus-fire2_kiff

A 26-os buszok egyikén lángok csaptak fel október 2-án (ma) délelőtt Bishopgate mellett, egy kőhajításnyira az egyik legforgalmasabb állomástól és tömegközlekedési csomóponttól, a Liverpool Street Station-től. A szemtanúk és fültanúk arról számoltak be, hogy egy nagy dörrenést hallottak, és a lángok ezt követően csaptak fel.

A londoni tűzoltók szóvivője azt mondta, hogy nem sokkal délelőtt 10 óra előtt küldték őket a helyszínre, és mire kiértek, a busznak a fele teljesen megsemmisült a nagy tűzben.

_91490468_bus-fire1_ben

A TfL jelentése szerint személyi sérülés nem történt. Mind az utasok, mind a buszvezető épségben elhagyta a járatot még mielőtt a helyzet komolyra fordult volna. A tűzoltók gyorsan megérkeztek és a hatalmas lángcsóvát rövid idő alatt sikeresen eloltották. Ennek ellenére a környék még jó néhány órára el volt kordonozva a vizsgálatok és a helyszínelés miatt.

Ez azonban a lelkes nézőközönséget nem riasztotta el, és többen is levideózták az eseményeket okostelefonjaik segítségével, így mi is megnézhetjük, milyen szép kis „tábortűz” égett London belvárosában a reggeli órákban.

„Én épp csak arra sétáltam, amikor lángra lobbant. Magam sem láttam sokkal többet, mint ami a videón is látszik. Az első robbanástól ijedtemben én is felugrottam.” – mesélte az egyik szemtanú, aki videózott.

A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy a Threadneedle Street és a Wormwood Street  közötti részt néhány órára le kellett zárni az eset miatt. Ez azok számára lehet érdekes, akik a liverpool street station környékén autóval vagy busszal akartak közlekedni délelőtt. Mostanra a hírek szerint a szakaszt újra megnyitották a forgalom előtt.

A TfL szóvivője mindenkit megnyugtatott, hogy senki sem sérült, és nem bomba robbant, továbbá elmondta, hogy ettől függetlenül kivizsgáljak mi okozta a tüzet. Azért nem túl megnyugtató, hogy a buszok, amiken utazunk nap mint nap, csak így váratlanul tűzgolyóvá tudnak alakulni és még mindenre elszánt terroristák sem kellenek hozzá….     Forrás: standard

[feather_share]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után