Patkány esett egy nő fejére a neves londoni étteremben, evés közben 1

Megállt az élet egy pillanatra, amikor teljesen váratlanul egy patkány zuhant egy nő fejére az egyik drága, neves étteremben Londonban.

smiths-5

A rágcsáló egyenesen a nő fején landolt, ahonnan az asztal közepére bucskázott a Farringdon területén található Smiths of Smithfield étteremben. A the Sun bulvárlap értesülései szerint a patkány a zuhanást követően az ütközés erejétől elpusztult, továbbá az is kiderült, hogy az élőlényt az étterem egyik alkalmazottja azonnal eltávolította az odáig kellemes hangulatban étkező csapat asztaláról.

„Egyszer csak teljesen váratlanul nagy zűrzavar és felbolydulás támadt. Hamar mindenki számára egyértelművé vált, hogy egy patkány esett le a plafonról. Ráadásul valakit pont fejen is talált, majd az asztala közepén landolt.”

article-2646803-1E6B939200000578-975_634x339
a kép csak illusztráció

„Undorító egy jelenet volt. Nem volt kifejlett példány, de így is megvolt vagy 7-8 cm hosszú. Minden bizonnyal a szellőzőrendszerben lévő egyik fészekből kószálhatott el. Az emberek teljesen ledöbbentek, utána mindenki erről suttogott. Senki nem állt fel és ment haza, bár az biztos, hogy én oda többet nem mennék vissza.” – mesélte az 56 éves Paul Stubbs, aki a saját szemével nézte végig az egész abszurd jelenetet.

A nő a beszámolók szerint úgy tűnt, hogy munkatársakkal jött el az étterembe vacsorázni, amikor a kellemetlen esemény megtörtént. Az étterem az értesülések szerint azonnal £450 kedvezményt adott az asztaltársaságnak a vacsorából (bár azt nem tudjuk, hogy mennyi volt a vacsora teljes ára, vagy hogy volt képük ezek után bármennyit is elkérni).

20130817-114505

„A Smiths-nél büszkék vagyunk a higiéniás színvonalunkra és az élelmiszer-biztonsági szabályzat magas szintű betartására. Alaposan megvizsgáltuk az ügyet, és bátran ki merjük jelenteni, hogy ez egy egyedi eset volt és a vásárlóink semmiféle veszélynek nincsenek kitéve.” – nyilatkozta az étterem szóvivője.

Végezetül annyit mondott még, hogy az említett asztaltársaság egy méltányos kompenzációban részesült, amit ők készséggel el is fogadtak. Ezek után nem csoda, ha senki nem megy oda enni.

Még szerencse, hogy Londonban van egy frankó magyar étterem, ahol mindig finom, hazai ízeket ehetünk, teljesen jó árakon, és ráadásul rendszeresen élő zene kíséretében. Ha még nem voltatok, érdemes elmenni.        Forrás: standard

[feather_share]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után