Teljesen eldurvul a királyi család körüli botrány: Harry herceg már fizikai bántalmazással vádolja a saját bátyját 1

Harry herceg a legfrissebb hírek szerint már arról is kitálal, hogy bátyja, Vilmos herceg „megragadta az ingénél fogva”, kitépte a nyakláncát és „a padlóra lökte” egy, a Meghan Markle-lel kötött házassága körüli vita során.

Teljesen eldurvul a királyi család körüli botrány: Harry herceg már fizikai bántalmazással vádolja a saját bátyját 3

A The Guardian szerint, aki kapott egy példányt, a nagy port kavaró újabb állítás a herceg új önéletrajzában, a Spare-ben szerepel, amely öt napon belül fog megjelenni. Harry azt állítja benne, hogy bátyja 2019-ben meglátogatta egykori londoni rezidenciáján, a Nottingham Cottage-ban, és Meghant „nehéz esetnek”, és „durvának” nevezte, a feleségéről folytatott vitában.

A testvérpár állítólag csúnyán összevitatkozott a helyzetről, William azonban azt állította, hogy segíteni próbált az öccsén. “Ezt most komolyan mondod? Segíteni? Bocsánat – te így hívod? Segítesz nekem?” Harry állítólag ezt válaszolta a testvérének. Harry azt mondta, hogy a bátyja dühös volt és káromkodott, és mivel megijedt, Harry bement a konyhába, de William követte őt.

Harry állítólag azt írja, hogy adott egy pohár vizet a bátyjának, és azt mondta: “Willy, nem tudok beszélni veled, amikor ilyen vagy.”

A jelentés szerint Harry ezután részletezi az állítólagos támadást, és ezt írja: „Letette a vizet, ismét káromkodott, majd rám tört. Olyan gyorsan történt minden. Nagyon gyorsan.”

„Megragadott a galléromnál, kitépte a nyakláncomat, és a padlóra lökött. Ráestem a kutya táljára, ami összetört a hátam alatt, és belém vágtak a darabok.” Harry állítólag azt is leírja, hogy William azt mondta neki, hogy üssön vissza, de Harry megtagadta ezt, és William ekkor elment, majd „sajnálkozva visszajött, és bocsánatot kért”.

Harry azt állítja a könyvben, hogy az incidens miatt látható “karcolások és zúzódások” keletkeztek a hátán – írta a Guardian. Az újság azt közölte, hogy sikerült beszerezni a könyv egy példányát, amely amúgy január 10-én jelenik majd meg.

Harry állítólag olyat is ír könyvében, hogy az apjuk, Károly király egy alkalommal azt kérte tőlük: „Kérlek benneteket fiúk! Ne tegyétek nyomorúságossá az utolsó éveimet!”

Harry herceg azt mondta, hogy „sok minden történhet még addig”, amikor arról kérdezték, hogy részt vesz-e édesapja, Károly király májusi koronázásán. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy továbbra is hisz a monarchiában, de azt viszont nem tudja, hogy lesz-e szerepe annak jövőjében…     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után