„Teljes volt a káosz”: 10 embert tartóztattak le, miután egy férfi meghalt egy házban Londonban 1

Tíz embert tartóztattak le a rendőrök, miután egy férfi meghalt egy londoni ingatlanban, ahová betörés miatt riasztották a rendőrséget.

„Teljes volt a káosz”: 10 embert tartóztattak le, miután egy férfi meghalt egy házban Londonban 3

A Metropolitan Police szerdán 5:15-kor kapott bejelentést behatolókról a brentfordi Brentwick Gardensben. Az utcán egy férfit találtak súlyos sérülésekkel, aki a helyszínen életét vesztette a mentősök minden erőfeszítése ellenére.

A rendőrség tájékoztatása szerint folyamatban van a nyomozás, és már értesítették a férfi hozzátartozóit. A rendőrség tájékoztatása szerint összesen hét férfit és három nőt tartóztattak le gyilkosság elkövetésének gyanújával, és ők továbbra is őrizetben vannak.

A szomszédok közül többen is elmesélték az Evening Standardnak, hogy mit láttak és hallottak. Az egyik azt mondta: „Hallottam, ahogy emberek rohannak többen is, és néhányan közülük kiabáltak. Aztán elszabadult a pokol, és rövid időn belül mindenhol ott voltak a rendőrök és a mentők.”

Egy másik szemtanú azt mondta, hogy az ingatlanhoz, ahol a férfit megölték, gyakran kihívták a rendőröket.

„Ez egy ház, amely mindig is sok problémát vonzott. A rendőrség rendszeresen kijön ide. Kiabálást hallottam körülbelül akkor, amikor a férfit megkéselték, de az ilyen jellegű zajokon már meg sem lepődünk.”

A rendőrség már vizsgálja a gyilkosság körülményeit. Figo Forouzan nyomozófelügyelő azt mondta: „Ez egy igazán megdöbbentő incidens, amely érthető módon aggodalmakat fog okozni a környéken élők körében. Szeretném megnyugtatni a hounslowi lakosokat, hogy gyilkossági nyomozócsoportunk támogatásával alapos nyomozást indítottunk annak érdekében, hogy a felelősöket egytől egyig bíróság elé állítsák.”

A londoni mentőszolgálat szóvivője a következőket mondta: „Ma reggel [április 26-án] 5:25-kor hívtak minket a brentfordi Brentwick Gardensben történt támadás helyszínére. Mi pedig odaküldtünk egy mentőt, és ezen kívül több másik gyorsreagálású egységet. Alig öt percen belül megérkezett az első mentős. Azonban az orvosok minden igyekezete ellenére a beteg sajnos a helyszínen meghalt.”

Aki információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 101-es telefonszámon vagy névtelenül a 0800 555 111-es Crimestoppers telefonszámon.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után