Tavaszi repjegyek szuper olcsón 3,500Ft-tól a Wizz és a Ryanair járatokra 1

A fapados légitársaságok amúgy is az alacsony áraikról híresek, de ha az ember időnként szemfüles, és böngészi a kínálatot, nagyon jó akciókat találhat. A Wizzairnél és a Ryanairnél is évente többször akcióznak le utakat, így akár fillérekért utazhatunk nyaralni, vagy hazalátogatni. Most a tavaszi leértékelések ideje van, és márciusban nagyon kedvezményes áron, akár 9.99 fontért is ellátogathatunk egyes helyekre, azonban azt figyelembe kell venni, hogy ezek az árak naponta változnak, így az ilyen akciós időszakokban különösen figyelmesnek kell lennünk.

repjegyek

London Stansted repteréről 9.99 fontért eljuthatunk a Ryanairrel Németország több gyönyörű városába, Kölnbe, Hamburgba és Düsselfordba is, valamint Franciaország egyes városait, vagy Luxemburgot is meglátogathatjuk ilyen áron, ha még ma foglalunk. Amennyiben haza szeretnénk látogatni, az egyirányú repülőjegy most 23.99 fontba kerül Budapestre, ha áprilisban indulunk, például április 24-én.

repjegyek2

London Luton repteréről is válogathatunk bőven az úti célok között. A Ryanair kínálatában 9.99 fontért Düsseldorfba és Koppenhágába juthatunk el jelenleg, ezek áprilisi időpontokra szólnak. A Wizzair erről a reptérről indít járatokat Budapestre, 21.99 a legalacsonyabb árú repülőjegy most, ha márciusban vagy áprilisban tervezünk utazni, de ez naponta változhat. Példa dátum: március 6 és 7, április 45. Ugyanennyiért eljuthatunk Prágába is, például, ha március 7-én, kedden indulunk.

repjegyek3

Nem csak Londonból utazhatunk ám olcsón ezekben a hónapokban. Birminghamből a Ryanairrel eljuthatunk márciusban akár Spanyolországba is, Barcelonába és Ibizába jelenleg 12.99 fontért lehet jegyet foglalni. A Wizzair kínálatában például Szófiába repülhetünk nagyon olcsón, a március 2-án, 7-én, vagy 9-én induló járataira 17.49 fontért szállhatunk fel.

repjegyek4

Manchesterből is elérhetőek márciusban álom-üdülőhelyek 9.99 és 12.99 fontért, többek között innen is eljuthatunk Barcelonába, sőt Brüsszelbe és Palmaba is, és Németország városkái, Hamburg és Nürnberg is alacsony áron elérhető jelenleg.

Wizzair olcsó járatok oldal

Ryanair olcsó járatok oldal

Ezek az árak tehát a jelen pillanatba elérhetőek, de lehet rá számítani, hogy akár naponta is változnak. Így megéri gyorsan lefoglalni, ha valamelyik úti cél nagyon megragadott minket, vagy ezeken az árakon szeretnénk hazautazni, de ha folyamatosan figyeljük most a légitársaságok oldalait, talán még kedvezményesebb jegyeket is találhatunk majd.     Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után