Szuperolcsó repjegyek már £3-tól (1000Ft) a Ryanair járataira (december - január) 1

A Ryanair is beállt a Black Friday alkalmából és azt követően akciókat hirdetők sorába – és nem is akármilyen akciókkal. Jegyek kaphatók tömegével egyes helyekre alig 3 fonttól.

ryanair

A fapados légitársaság szuper olcsón árul jegyeket Európa számos pontjára. Az akció decemberi és januári járatokra szól, viszont sietnünk kell, ugyanis november 29-én éjfélig érvényesek ezek az árak. Szóval lényegében majdnem ingyen osztogatják a jegyek egy részét.

Az akciós járatok amik az angliai magyarokat érinthetik a londoni Stansted és Luton repterekről, valamint Edinburghból és Newcastle-ből is indulnak. A Stansted reptérről például Ukrajnába, Norvégiába, Svédországba, Spanyolországba, Németországba, Franciaországba, vagy akár Lengyelországba is utazhatunk csupán kevesebb, mint 10 fontért a kedvezmény erejéig. A Lutonról a hiperolcsó úticélok között van Írország, Spanyolország, és Olaszország, de Dániába is elmehetünk 12 fontért.

A légitársaság összesen 100 ezer helyet kínál akciósan, azonban nem árt sietni, mert ez az elképesztő akció csütörtök éjfélkor befejeződik. Az akció nagyon jó lehet mind azoknak a magyaroknak, akik Angliából szeretnének hazalátogatni az ünnepek előtt vagy után, és azoknak is, akiknek a rokonai szívesen jönnének látogatóba a decemberi karácsonyi forgatag idején.

Manchester városából 10 font alatti áron találunk jegyeket az alábbi országokba: Írország, Portugália, Hollandia, Németország, Spanyolország és Belgium. Találunk hasonlóan olcsó jegyeket Edinburgh, Birmingham, Liverpool, Gatwick, és East Midlands repterekről is szép számmal, úgyhogy érdemes körbenézni.

Magyarországra….

Szuperolcsó repjegyek már £3-tól (1000Ft) a Ryanair járataira (december - január) 3

is vannak jegyek olcsón, Stanstedről például 15 fontért már van jegy Budapestre. East Midlandsről pedig £16.65 a fővárosba a legolcsóbb jegy. Természetesen nem Karácsony környékén mert az most is drága de azért érdemes egy kicsit kutatni.

Magyarországról…

Budapestről 3000 Ft-ért vagy kevesebbért eljuthatunk Belgiumba, Németországbsa, Dániába vagy épp Olaszországba. De vannak olcsó jegyek Londonba is 5000 Ft alatti áron és úgyszintén hasonló összegért elmehetünk Párizsba vagy Rómába is.

Itt a 2 link a repjegyekhez:   EGYIK    /     MÁSIK

Így ha magunkat szeretnénk meglepni egy téli kiruccanással, vagy tudjuk, hogy a szeretteink nagyon örülnének egy utazásnak a fa alatt, itt az ideje lecsapni ezekre az akciókra.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás