Most érdemes szétnézni, ami a repjegyeket illeti, mivel minden egyes nappal, ahogy a nyár közeledik, rohamosan nő a repülőjegyek ára. A Ryanair, ahol mindig találunk olcsó jegyeket, most is az egyik legjobb opció, ha nem akarunk sokat költeni.

644fcc6a-aa12-4ff3-8403-b18c5305d480-2060x1236

Rengetegen vagyunk angliai, de más külföldi országokban is magyarok, akik nyaranta mindig hazamegyünk pár napra vagy hétre. Sokan vannak olyanok is, akik nem Magyarországra, hanem valamely más országba akarnak elnézni, ahol például még nem jártak ezelőtt. Akárhogy is legyen, érdemes most szétnézni, ugyanis nyáron a jegyárak a mostani árak 2-4-szeresére is fel szoktak menni, pláne, ha az utolsó pillanatra hagyjuk.

Most júniusra még lehet jegyeket találni haza, Budapestre a 19-30 fontos árkategóriában, ami igencsak jó „deal”. Aki otthonról szeretne kilátogatni Angliába, az még májusban is talál 5,300 Ft-os jegyet Budapest-London járatra.

ryanair jegyek

Ha Londonból szeretnénk más városokba elnézni, itt egy pár a jó ajánlatok közül:

£10-os jegyek vannak május, június hónapokra: Bordeaux, Cologne, Dortmund, Glasgow, Oslo, Basel, Bréma városokba

£15-ért mehetünk: Lipcsébe, Pármába, Frankfurtba, Dublinba, vagy épp Stockholm városába is akár

Itt a link az olcsó járat keresőhöz a ryanair oldalán, ahol érdemes szétnézni, mert rengeteg jó ajánlat van, akár Magyarországról, akár más országból tervezel kiruccanni kicsit.

A légitársaság arculatterve egyébként teljesen megújul, igényesebb, szebb kényelmesebb és remélhetőleg egyszerűbb is lesz a velük való utazás. Ennek részleteit, és az újításokat itt összeírtuk nektek.      Forrás: https://www.ryanair.com

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára