Szuper új londoni metrótérkép - 2 kattintással megmutatja az útvonalat, időt,árat 1

Egy új Tube térkép azonnal megmondja a londoniaknak bármilyen fővárosban történő utazás idejét és költségét — mindössze két kattintással.

london-metro-terkep-interaktiv

A Tubernek nevezett térkép lehetővé teszi az utazóknak, hogy a kurzort két Overground, Underground, DLR és TFL Rail állomás között mozgatva megtalálják az utazás leggyorsabb módját, és hogy megnézzék, mennyibe kerül.

A színes kreáció szintén megmondja a használónak, melyik vonalat kell majd használnia, milyen zónákon halad keresztül és elárulja azt is, hogy mennyi a távolság mindegyik állomás között, amelyen áthalad.

A leghosszabb út Shenfieldtől indul a Heathrow 5. termináljáig Gospel Oakon keresztül, amely kb. 118 percig tart.

A térkép készítője, Daniel Edgecumbe, Loughtoni (Essex) szabadúszó webfejlesztő, azt mondta, hogy felajánlásként készítette a térképet, hogy egyszerűbbé tegye a London körüli utazást.

tubertwo-0

A 26 éves férfi a következőket mondta: „Én mindig a TfL utazás tervezőjét használtam, ami bár működik, egy kicsit lassú. Rendszerint, eléggé pontos, amikor útvonalválasztásról van szó, de könnyebbé szerettem volna tenni azt, hogy lássuk merre is megyünk, hogy tudjuk durván mennyi ideig fog tartani és mennyibe fog kerülni.”

Edgecumbe hozzátette, hogy több ezer fővárosi ingázó használta már az oldalt szerda óta, amikor az megkezdte működését.

Ide kattintva kipróbálhatjátok a Tubert.   Forrás: evening standard

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után