Szuper idő lesz hétvégén Angliában, Londonban idén először 1

A Londonban és Anglia többi részén élők az idén először élvezhetik igazán a hétágra sütő napot és annak melegét. Készülhet mindenki, ugyanis a hétvégén melegebb lesz a brit fővárosban, mint a déli spanyol tengerparton ugyanebben az időben.

Szuper idő lesz hétvégén Angliában, Londonban idén először 3

Egész hétvégén jó idő várható, de vasárnap különösen meleg lesz, és a hőmérő higanyszála egészen 23C-ig emelkedhet egyes területeken, köztük a fővárosban is. Ez az érték a brit meteorológiai intézet adatai szerint 10C-kal több az ilyenkor megszokott átlagos hőmérsékletnél.

Pénteken és Szombaton is jó idő várható az időjósok szerint, Anglia déli felén, a fővárost is beleértve 17-19C lesz napközben és a legtöbb helyen szép napsütéses idő várható.

Vasárnap jön majd aztán az igazán jó idő és a hőmérséklet 20C fölé szalad majd, egyes területeken 22-23C-t is eléri majd a hőmérséklet. Ez Április elején Nagy-Britanniában igazán kellemesnek mondható, és remélhetőleg sok ember előbújik a „barlangjából”. Melegebb lesz Londonban, mint a spanyol tengerparton Marbella környékén, ahol vasárnapra csak 20 fokot mondanak.

„Kétségkívül jobb idő lesz, mint ilyenkor szokott lenni, tekintve, hogy április elején Londonban az átlagos hőmérséklet 12.9C. Reménykedünk benne, hogy a napsütés jó sokáig tart majd, de azért időnként némiképp felhősebbé válik majd az égbolt.” – nyilatkozta Nick Maxey, a Met Office szakértője.

Az eddigi legmagasabb hőmérsékletet áprilisban, Londonban még 1949-ben mérték, amikor is Camden Town-ban 29.4C-ig repült a higany a hőmérőben. Ilyen jó időben sokan elmennek kirándulni, ezért összegyűjtöttük a 10 legszebb kirándulóhelyet Nagy-Britannia területén.        Forrás   Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után