Szuper, 8 napos repjegy akció a Ryanairnél: jegyek már £9.99-től 1

A „jó öreg” Ryanair egy bő egyhetes akciót indított a honlapján, aminek köszönhetően elképesztően sok helyre tudunk rettentő olcsó repülőjegyekhez jutni. A fapados légitársaság 400 különböző járatának a jegyeit akciózta le, és már £9.99-től is találunk helyeket.

ryanair-1

Idén november 25-én lesz a fekete péntek, vagyis Black Friday, ami az év legnagyobb akcióinak, leértékeléseinek napja, ilyenkor az egész világon szinte mindenhol hatalmas leárazások vannak, de erről már írtunk egy korábbi cikkünkben. Ilyenkor nemcsak aznap, hanem egész héten szuper akciókat lehet találni, és ennek örömére a Ryanair is csinált egy nagy leárazást, ami egy egész hétig, illetve 8 teljes napig tart.

Az utolsó nap, és egyben feltehetően a legnagyobb akciók napja november 28 hétfő lesz, de már most rengeteg jegy van jó áron. Nem kevesebb, mint 250,000 jegyet akcióztak le, és ráadásul ez 400 különböző úti cél járatait érinti. Egy irányba szóló jegyeket már 10 fontért is le tudunk vadászni.

Akciós jegyeket találni fogunk Nagy-Britannia szinte összes nagyobb repteréről, úgy mint  London Stansted, London Luton and London Gatwick, vagy Aberdeen, Belfast, Birmingham International, Bournemouth, Bristol, Cardiff, Derry, East Midlands, Edinburgh, és Glasgow. Csak szét kell nézni. Most pedig néhány példa a rengeteg olcsó jegy közül.

London Gatwick reptérről:

 • Alicante, Spanyolország: £9.99
 • Belfast, Észak-Írország: £9.99
 • Dublin, Írország: £ 9.99

London Luton reptérről:

 • Koppenhága, Dánia: £9.99
 • Murcia, Spanyolország: £9.99
 • Nimes, Franciaország: £9.99

London Stansted reptérről:

 • Berlin, Németország: £9.99
 • Budapest, Magyarország: £14.99
 • Barcelona, Spanyolország: £9.99

ryanair-repulojegy

East Midlands Airport reptérről:

 • Róma, Olaszország: £9.99

Manchester Airport reptérről:

 • Bratislava, Szlovákia: £9.99

Felesleges volna mindent felsorolni, és amúgy lehetetlen is szóval egyszerűbb, ha csak szétnéztek. Vannak olcsó jegyek Magyarországra is, de a kirándulni, telelni vágyóknak még inkább jó ez az akció, ugyanis rengeteg helyre tudnak olcsón foglalni. Nézzetek fel a Ryanair honlapjára, az akciós jegyek listájára.

Mielőtt még azt hinnénk, hogy majd most karácsonykor 10 fontért megyünk Pestre, szólunk, hogy ezt gyorsan el lehet felejteni (sajnos), bár ha ügyesek és gyorsak vagytok, van még néhány jegy 100 font alatti áron a karácsony előtti és utáni napok némelyikére. A nagy 8 napos akció a januári és februári utazásokra szól, tehát az ünnepek utánra. Ami még jó hír, az az, hogy a légitársaság vezére nemrégiben bejelentette, hogy a jegyárak a következő 6 hónap során 13-15%-ot fognak esni átlagosan. Jó keresgélést és vadászatot!   Forrás: ibtimes     Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után