30 iskolás gyerek megtámadott és összevert 2 rendőrt Londonban 1

Hatalmas botrány! A fiatal, tinédzser, iskolás korú gyerekek hordája már a rendőröktől sem riad vissza. Két járőrt ugyanis csoportosan támadtak meg a nyílt utcán, és alaposan helyben is hagyták őket.

rendor-veres-london

Az egyik rendőrtisztet sikerült földre vinniük és ott tovább verték, míg a másikkal szintén ökölharc és dulakodás alakult ki és őt is többször eltalálták az álkapcsán. A két járőr épp a szokásos napi rutinja szerint ellenőrizte a környéket, amikor összetűzésbe keveredtek a nagyjából 30 fős leginkább iskolás gyerekekből álló csoporttal. Észrevették ugyanis, hogy az egyik fiatal egy nagy méretű kést rejteget magánál, és emiatt közelítették meg őket.

A Scotland Yard ma hozta nyilvánosságra az eset részleteit, ami egyébként néhány nappal ezelőtt történt, egészen pontosan november 9-én délután 4 óra magasságában. Az incidens a Goodwood Road és a New Cross Road utcák kereszteződésétől nem messze történt.

_92610797_mediaitem92610796

A rendőrségi jelentés szerint a két járőr odalépett a fiatalhoz, akinél a kést látták, és az egyik megpróbálta megmotozni. Váratlanul, hirtelen többen is nekimentek a rendőrnek, az őket körbe vevő csapatból és többször is eltalálták a fejét, aminek köszönhetően a földre zuhant. A másik járőr, aki ráadásul egy nő volt, azonnal megpróbált bajba jutott társa segítségére sietni, de ő is kapott egyet kettőt az állára.

Az elbeszélések szerint a földön fekvő járőrt a „horda” tovább bántalmazta. Körbeállták és rugdosták, ráadásul a fejét is többször eltalálták, aminek következtében komoly horzsolásokat szerzett, de tulajdonképpen lehet, hogy még örülhet, hogy ennyivel megúszta.

Végül úgy menekültek meg, hogy sürgősen erősítést kértek, és több másik járőr is a helyszínre sietett. A férfi rendőrtisztet egy dél-londoni kórházba szállították a fejsérülései miatt, de szerencsére maradandó károsodást nem szenvedett.

A helyszínen egy 15 éves srácot tartóztattak le szándékos testi sértés vádjával, és őt egy dél-londoni kapitányságra vitték be. A helyi rendőrség azt nyilatkozta, hogy többen is videóra vették az esetet az arra járók közül, és arra kértek mindenkit, akinek ilyen felvétel van a birtokában, hogy ha tudják mutassák meg, mert fontos lehet a nyomozás szempontjából.

„Az eset a nap egyik legforgalmasabb időszakában történt, amikor is rengeteg ember volt az utcán a környéken. Ezek a rendőrök azért mennek munkába minden nap, hogy a közbiztonságot fenntartsák és ez az eset egyben nagyon jól rávilágít arra, hogy a járőrök szolgálat közben milyen sokféle veszélynek vannak kitéve. Kérünk mindenkit, aki látott vagy halott valamit, az azonnal vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel.” – nyilatkozta Jenny White nyomozó. Bejelentést a 0800 555 111 számon lehet tenni. Forrás: Standard  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után