A rend nagyra becsült őreit a brit fővárosban, szolgálatuk teljesítése közben alváson kapta néhány járókelő, de ami még jobb, exkluzív fotó is készült az igazak álmát alvó szuperzsarukról.

8912682789_d88523ae43_b

Két rendőrt a járőr kocsijukban szunyálva kaptak lencsevégre az arra járók. Még motor is járt, nehogy hűvös legyen odabent.  A helyzetet még különlegesebbé teszi a tény, hogy a Hyundai típusú gépjárművüket szabálytalan helyen parkolták le.

Lehet, hogy a szilveszteri buli tartott sokáig, és vette el minden erejüket, ugyanis idén is rengeteg dolga volt a rendőröknek az év végi banzájon. Hogy jobban megértsétek, miről is van szó, nézzétek meg milyen állapotok uralkodtak Angliában az év utolsó éjjelén.

police-officers-asleep-on-the-job

Az eset január 1-én történt a kora hajnali órákban, London délkeleti részén. Az elhaladó csapat egyik tagja nem habozott és azonnal lefotózta az egyedi „csendéletet”. A képen jól látható, hogy a kocsiban egy férfi és egy nő ülnek az első üléseken és nagyban húzzák a lóbőrt. A rendőri egyenruha minden kétséget kizáróan elárulja foglalkozásukat.

„Épp a haverjaimmal sétáltunk arra hajnal 3:45 körül. A kocsi konkrétan a járdán parkolt. A motor járt és a két rendőr rádiója is be volt kapcsolva, mert lehetett hallani azt a sistergő hangot. Kiabáltunk és hangoskodtunk, hogy felkeltsük őket, de meg sem mozdultak.” – mesélte az egyik szemtanú.

A londoni rendőrség megköszönte a cikket először publikáló The Sun magazinnak, hogy nyilvánosságra hozták a dolgot, megígérték, hogy az ügyben nyomozást indítanak, és a végére járnak ennek a dolognak.     Forrás: http://metro.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]