A külföldi magyarok által jól ismert és sokat használt fapados légitársaság közzé tette az első hivatalos fotókat, hogyan is fog kinézni gépeinek teljesen megújuló beltere. Azonban nem csak a szín változik!

Ryanair uniform

A Ryanair a hétvégén osztott meg egy képet az új belső dizájnról Twitteren, amiről az eddigi visszajelzések alapján megoszlanak a vélemények. Egy biztos, hogy a rikító sárga üléseket egy első ránézésre sokkal ízlésesebb és a szemnek kellemesebbnek tűnő színkombináció fogja felváltani, amiben a kék szín dominál.

Első ránézésre a kék és fehér színek dominálnak majd, ami egyrészt olyan érzetet kelt, mintha világosabb lenne, másrészt elegánsabb hatása van.

Ryanair interior

„Nézzétek mit hozott a Mikulás! Hamarosan új Boeing Sky által gyártott belterek érkeznek.” – tette közzé a légitársaság a Twitter oldalán.

Sok utas nagy örömmel fogadta a hírt, mivel a rikító sárga fejtámlák rengeteg ember szemét szúrták már egy ideje. Az újítást először még 2015 márciusában jelentette be a cég az Always Getting Better kampányuk keretein belül.

Na, de mit kapunk még az új színeken kívül

Az üléseknek nem csak a színe változik, de az újak vékonyabbak is lesznek, ami jobb esetben több lábteret jelent az utasoknak, rosszabb esetben arra használják majd fel, hogy több széket rakjanak a gépekre. Ezt egyelőre nem tudjuk, de hamarosan kiderül.

A légi utaskísérő hölgyek és urak egyenruhája is megváltozik, amiről szintén van kép, ezt mindenki döntse el, hogy jó vagy sem. Ami azonban mindenképp jó újításnak mondható, az a nagyobb fejtámla, és a LED világítás a gépeken. Végül, de nem utolsó sorban az új dizájnnak köszönhetően nagyobb ablakokon keresztül bámulhatunk majd kifelé és nézhetjük a felszállást, az alattunk elterülő tájat, vagy épp a felhőket és a kék eget.

A Ryanair szekere igencsak jól halad, a társaság szépen növekszik, így nem csoda, hogy az utasoknak is igyekeznek kedveskedni. A Boeing 737-800-as repülőgépek új belső tere januárban kerül beszerelésre, így hamarosan mi is megcsodálhatjuk, ha őket választjuk.      Forrás: http://www.independent.ie/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]