Szó szerint beleszállt egy lakóházba egy autó Dél-Angliában 1

Egy autó még mindig bele van szorulva egy ingatlan elülső falába két nappal azután, hogy egy sofőr valahogy „sikeresen” belerepült és átszakította azt, amelynek következtében a jármű egyik fele belül van, a másik meg kiáll a falból, mint valami nagy dekoráció.

Szó szerint beleszállt egy lakóházba egy autó Dél-Angliában 3

A Wiltshire területén lévő Salisbury egyik lakóutcáján elképesztő dolog történt, amit többen meg is örökítettek, ugyanis egy sötétkék Vauxhall sofőrje nekihajtott pontosabban szólva a jármű helyzetéből ítélve ugratott egy épület falának.

Úgy tűnik, hogy a ház fala megtartotta az autót a a levegőben, ugyanis a jármű legalább egy méterrel magasabban van a földfelszín fölött, mint általában ilyenkor lenni szoktak. Úgy tűnik, az autó meglehetősen „jól” beragadt, olyannyira, hogy az ütközés során megsérült ablakokat (ahol kitört az üveg) ideiglenesen bedeszkázták a jármű vonaláig.

A fura baleset következtében a sofőr beszorult az autóba, és a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk őt szerda reggel. A segélyszolgálatok emberei egy hidraulikus szerkezet segítségével végezték el a mentést a Shelley Drive-on délelőtt 10:40 körül.

Szó szerint beleszállt egy lakóházba egy autó Dél-Angliában 4

Az egyik szomszéd, Jeremy Tooze úgy véli, hogy az egyik vendég lehetett az, aki összetévesztette a fékpedált és a gázt, és parkolás közben fékezés helyett egy jó kövér gázt adott, és az autót azzal a lendülettel nyílegyenesen beküldte az ingatlanba.

Szó szerint beleszállt egy lakóházba egy autó Dél-Angliában 5

„Még mindig ott van” – mondta Debbie Mallet, aki szintén a közelben él. „Nem láttam, ahogy  a jármű belerepült a házba, csak a végeredményt láttam már én is. Kétlem, hogy valami szerkezeti munka nélkül el tudják onnan távolítani. Az első ablakon repült keresztül, de egy csomót kiszedett a téglafalból is.”

A dorset-i és wiltshire-i tűzoltó- és mentőszolgálat szóvivője ezt mondta: „10.39-kor kaptunk egy hívást rendőr kollégáinktól a Salisbury területén található Shelley Drive-on történt közúti ütközés nyomán. Salisbury és Ludgershall egységei, valamint a fordingbridge-i és a redbridge-i műszaki mentőcsapat reagáltak az incidensre és segítettek a mentésben.”

„Az incidensben egyetlen jármű és egy épület volt érintett – a tűzoltók hidraulikus vágóberendezéssel szabadították ki a sofőrt, akit ezek után a mentős kollégáinkra bíztak.”

A délnyugati mentőszolgálat valamivel később megerősítette, hogy senkit sem szállítottak kórházba a balesetet követően.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után