Szikláról zuhant a mélybe és meghalt egy 18 éves lány Dél-Angliában a tengerparton 1

Sajnálatos módon egy 18 éves lány életét vesztette Devonban, miután lezuhant egy szikláról. A rendőrség azonnal reagált a bejelentésre, és a tengerpartra sietett. Az eset Hope Cove közelében történt pénteken a délutáni órák folyamán.

Szikláról zuhant a mélybe és meghalt egy 18 éves lány Dél-Angliában a tengerparton 3

A rendőrség megerősítette, hogy a lány családját már értesítették a tragédiáról. A helyszínen jelen voltak a mentőszolgálat csapatai is. Bigbury és Kingsbridge parti őrség mentőcsapatai, Hope Cove független mentőhajója és a Newquay parti őrség helikoptere mellett a Dél-nyugati Mentőszolgálat munkatársai és a Devon-i és Cornwall-i Rendőrség is részt vett az akcióban.

A mai napon a Devon és Cornwall-i Rendőrség megerősítette, hogy egy 18 éves lány vesztette életét. A rendőrségi szóvivő ezt mondta: “A parti őrség 2021. május 19-én, csütörtök délután 4:40-kor értesítette a rendőrséget, hogy egy nő holttestét találták meg a Hope Cove közelében lévő partszakaszon. Egy 18 éves nő leesett a szikláról és sajnálatos módon a helyszínre érkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni.”

A lány legközelebbi hozzátartozóit már értesítették. A hatóságok jelenleg nem kezelik a halálesetet gyanús incidensként, azonban további vizsgálatokat folytatnak a pontos részletek tisztázása érdekében.

Ez a tragikus eset mélyen megérintette a helyi közösséget, amely Hope Cove környékén meglehetősen összetartó. Az elhunyt lány emléke mindörökre él majd azok szívében, akik ismerték és szerették őt.

A közösség most összefog, hogy támogassa a családot ebben a fájdalmas időszakban. A helyi hatóságok és szervezetek pedig fokozott figyelmet fordítanak a biztonságra és felhívják a figyelmet a veszélyes helyekre, hogy a hasonló esetek elkerülhetőek legyenek a jövőben.

A Hope Cove közelében történt tragédia emlékeztet bennünket az élet törékenységére és arra, hogy minden pillanatot értékelnünk kell. Fontos, hogy óvatosak legyünk és betartsuk a biztonsági szabályokat, amikor veszélyes helyeken járunk.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után