Szexuálisan zaklatott 2 nőt egy férfi Londonban a sorban állás közben, majd a partról a Temzébe ugrott, hogy elmeneküljön a helyszínről 1

Állítólag két nőt szexuálisan zaklatott egy férfi a brit fővárosban, miközben arra vártak, hogy megtekinthessék az elhunyt királynő koporsóját.

Szexuálisan zaklatott 2 nőt egy férfi Londonban a sorban állás közben, majd a partról a Temzébe ugrott, hogy elmeneküljön a helyszínről 3

A 19 éves Adio Adeshine állítólag mutogatta magát a gyászolóknak, akik a Victoria Tower Gardens közelében ácsorogtak a hatalmas kígyózó sorban szerda este, közvetlenül azután, hogy a Westminster Hall megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. Az elmondások alapján a srác meg is fogdosta a két nőt hátulról.

A 19 éves fiú ezután a Temzébe ugrott, így próbált meg minél gyorsabban kereket oldani. Valamivel később azonban kénytelen volt kijönni a vízből, ahol már a rendőrök várták és letartóztatták.

Adeshine-t ma helyezték előzetes letartóztatásba, miután megjelent a Westminster-i bíróság színe előtt. Kétrendbeli szexuális zaklatással vádolják.

„Alig két nappal ezelőtt a vádlott a sorban állt, hogy megtekinthesse II. Erzsébet királynő koporsóját” – mondta Alex Alawode ügyész a bíróságon. „Az alperes többször is követte az egyik panasztevőt aki azt állítja, hogy a férfi csak betolakodott a sorba, és ezt követően észrevette, hogy folyamatosan egyre közelebb jön hozzá, amit meglehetősen zavarónak talált.”

Szexuálisan zaklatott 2 nőt egy férfi Londonban a sorban állás közben, majd a partról a Temzébe ugrott, hogy elmeneküljön a helyszínről 4

Este 7:30 körül a srác a nő elmondása alapján egészen közel ment hozzá és úgy érezte, hogy elkezdte fogdosni a hátát, meg úgy tett mintha véletlenül nekiment volna. Adeshine ezután állítólag elővette a péniszét a nőnek.

A sorban állók közül többen ezután közéjük álltak, hogy távol tartsák a srácot és a nőt egymástól – tette hozzá Alawode.

Adeshine ezt követően odébb állt, majd állítólag ugyanezt a magatartást tanúsította egy másik nővel szemben is egy kicsivel arrébb. A vádlott ezt követően megpróbált elmenekülni. Beugrott a Temzébe, hogy lerázza a rendőrséget, de azzal nem számolt, hogy ahol majd ki akar mászni a vízből, addigra már ők is ott lesznek, így a folyóból a partra kimászva azonnal letartóztatták.

A vádlott tagadta bűnösségét a szexuális zaklatás vádjában. Adeshine őrizetben marad a következő, október 14-én esedékes Southwarki Koronabíróságon tartott meghallgatásáig.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után