Súlyos buszbaleset London mellett: egy lány kritikus állapotban, a sofőrt letartóztatták 1

Egy tinédzserkorú lány az életéért küzd, miután egy emeletes busz egy buszmegállóba csapódott vasárnap délután Londontól nem messze délre, Croydon területén.

Súlyos buszbaleset London mellett: egy lány kritikus állapotban, a sofőrt letartóztatták 3

A rendőrséget és a mentőket nem sokkal déli 12 óra után értesítették az esetről. A baleset, amiben többek közt egy fiatal lány nagyon súlyosan sérült, Croydonban a Station Roadon történt. A mindössze 15 éves kislány állapota kritikus volt, amikor a mentősök rátaláltak. A lány is az egyébként 198-as buszon utazó egyik utas volt.

Súlyos buszbaleset London mellett: egy lány kritikus állapotban, a sofőrt letartóztatták 4

A helyszínre a légimentőket is ki kellett hívni, és a tinédzsert azzal szállították az egyik közeli kórházba, azonban az állapota nagyon súlyos, de remélhetőleg életben marad. Rajta kívül közel húsz másik személy szenvedett kisebb nagyobb sérüléseket az ütközés következtében.

A baleset során a 198-as járaton kívül egy másik busz egy személygépkocsi és egy buszmegálló is összetört.

Súlyos buszbaleset London mellett: egy lány kritikus állapotban, a sofőrt letartóztatták 5

A rendőrség nem sokkal az incidens után a busz sofőrjét letartóztatta ittas állapotban való vezetés gyanújával.

A közösségi oldalakra felrakott fotók és videók alapján a busz letért az útról, több járművel ütközött, majd a buszmegállóba csapódott. A szakaszon egy csomó másik buszjárat (60, 64, 109, 157, 198, 250, 264, 289, 407, 410 és 455) a baleset miatt ideiglenesen alternatív útvonalakon közlekedett néhány órán keresztül, amíg a helyszínelés és az útszakasz takarítása zajlott.              Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás