Súlyos autóbaleset Londonban: 9-en kórházban, miután egy busz ütközött egy rendőrautóval 1

Hat rendőr is volt a kilenc ember között, akiket kórházba szállítottak, miután egy busz és egy rendőrségi furgon összeütközött Dél-Londonban.

Súlyos autóbaleset Londonban: 9-en kórházban, miután egy busz ütközött egy rendőrautóval 3

A baleset helyszíne a Kennington Park Roadon volt, a Kennington metróállomás közelében és a mentőket 11 óra 30 perc körül hívták ki a szerdai napon. A helyszínről készült képeken látható, hogy a furgon nekiütközött egy oszlopnak is a baleset során, és a jármű az oldalsó tolóajtaját is elveszítette, bár az nem egyértelmű, hogy az ütközés során szakadt le vagy a tűzoltók távolították el.

A jármű hátuljából egy nagy darab szintén hiányzik, miután a tűzoltók levágták az egyik rendőr kiszabadítása érdekében. A fennmaradó öt rendőrt szintén kórházba szállították elővigyázatossági okokból.

Súlyos autóbaleset Londonban: 9-en kórházban, miután egy busz ütközött egy rendőrautóval 4

A busznak az ütközés következtében a szélvédője megrepedt, és a jobb eleje megsérült. A rendőrség megerősítette, hogy az incidensben érintettek sérülései szerencsére nem életveszélyesek. A londoni mentőszolgálat (LAS) összesen 11 embert látott el a helyszínen, majd kettőt már onnan hazaengedtek közülük anélkül, hogy kórházba vitték volna őket, mondta a mentők szóvivője.

Súlyos autóbaleset Londonban: 9-en kórházban, miután egy busz ütközött egy rendőrautóval 5

A London Fire Brigade (LFB) szóvivője ezt mondta: „Három embert, akik már a tűzoltók kiérkezése előtt a saját lábukon elhagyták a buszt, a londoni mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.”

„Az egyik rendőrt, aki a jelentések szerint beszorult a megrongálódott járműbe, a tűzoltók kiszabadították, majd kórházba szállították. Elővigyázatosságból a többi rendőrt is kórházba szállítottak. Két tűzoltóautó a Clapham és Peckham tűzoltóállomásokról, valamint a Battersea-i tűzoltóállomás tűzoltó- és mentőegysége is kivonult a helyszínre.”

Súlyos autóbaleset Londonban: 9-en kórházban, miután egy busz ütközött egy rendőrautóval 6

A Transport for London szóvivője hozzátette: „Szerencsére nem érkezett jelentés súlyos sérülésekről, bár megértjük, hogy ez aggasztó lehetett az érintettek számára, és mindenkit, aki érintett az incidensben, támogatunk. Az eset kapcsán indított vizsgálat már folyamatban van, és a busz üzemeltetőjével és a rendőrséggel együtt dolgozunk, hogy kiderítsük, mi is történt pontosan.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után