Súlyos autóbaleset az M4-es autópályán Angliában: 2 halott 1

Két nő sajnálatos módon életét vesztette egy súlyos autóbalesetben, amely során 5 autó ütközött egymásnak az M4-es autópályán – erősítette meg a rendőrség nemrégiben.

Súlyos autóbaleset az M4-es autópályán Angliában: 2 halott 3

Ez az incidens az autópálya keleti irányú útpályáján történt a J17-es (Chippenham) és a J18-as (Bath) lehajtók között pénteken 09:10 körül. Az ütközésben egy tehergépjármű és négy személygépkocsi ütközött össze.

Súlyos autóbaleset az M4-es autópályán Angliában: 2 halott 4

A wiltshire-i rendőrség jelentése szerint az egyik járműben utazó két nő sajnálatos módon még a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Az elhunytak hozzátartozóit már értesítették. Az ütközés során további két ember is megsérült, de szerencséjükre ők csak könnyebb sérüléseket szenvedtek és a kiérkező mentősök őket a helyszínen ellátták.

Súlyos autóbaleset az M4-es autópályán Angliában: 2 halott 5

A baleset okát és előzményeit még nem tudni pontosan, de már vizsgálat indult az ügyben. Az M4-es utat a J18-as és a J17-s lehajtók közt több órára lezárták.

Súlyos autóbaleset az M4-es autópályán Angliában: 2 halott 6

Will Ayres megbízott felügyelő ezt mondta: „Az ütközés súlyossága és az érintett járművek száma miatt a helyreállítási munkák és a helyszíni vizsgálata valószínűleg hosszabb időt vesz igénybe, ezért az autópálya keleti oldala ma (Péntek)estig zárva marad.”

Súlyos autóbaleset az M4-es autópályán Angliában: 2 halott 7

„Megnyitottuk a nyugati irányba tartó oldalon az úttest egyik sávját, de jelenleg a segélyszolgálatok számos járműve foglalja el az út nagy részét ezen az oldalon. Miután az úttestet megtisztítottuk a törmelékektől, teljesen újra meg fogjuk nyitni az autópálya másik oldalát is.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után