Súlyos autóbaleset Angliában az A5-ös úton, teherautó ütközött egy BMW-vel: 3 halott 1

Sajnálatos módon egy férfi és két gyerek is életét vesztette egy súlyos autóbaleset során, amikor egy BMW és egy teherautó ment egymásba.

Súlyos autóbaleset Angliában az A5-ös úton, teherautó ütközött egy BMW-vel: 3 halott 3

A baleset az A5-ös úton, Leicestershire területén, Burbage közelében történt pénteken délután 4 óra 30 perc előtt nem sokkal. A személyautót vezető, a harmincas éveiben járó férfi és egy kilencéves kisfiú még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Két másik utast, egy 30 év körüli nőt és egy négyéves kislányt a helyszínre kiérkező mentők azonnal kórházba szállítottak, de sajnálatos módon a lány életét már nem tudták megmenteni. A leicestershire-i rendőrség jelentése szerint a nő még mindig kórházban van, és “súlyosak a sérülései, de stabil állapotban van”.

A teherautó sofőrje nem sérült meg súlyosan a balesetben. Anna Andrew nyomozó a következőket mondta a baleset kapcsán nyilatkozva:

Súlyos autóbaleset Angliában az A5-ös úton, teherautó ütközött egy BMW-vel: 3 halott 4

„Ez egy rendkívül szomorú és tragikus eset, és szeretnénk részvétünket nyilvánítani a tragikus incidens során elhunytak, családjaik és barátaik számára. A mentők rövid időn belül a helyszínre érkeztek, és úgy tudjuk, a lakosság több tagja is segített a helyszínen a bajba jutottaknak, az ütközést követően. Köszönjük mindenkinek, aki reagált és segített a sérülteknek és a mentősöknek eme tragikus eset során.”

“Továbbra is teljes körű támogatást nyújtunk az érintettek családtagjainak, és alaposan kivizsgáljuk az ütközés pontos előzményeit és körülményeit, hogy pontosan megértsük, mi vezetett a balesethez és ezzel együtt három élet elvesztéséhez.”

A rendőrség arra kért mindenkit, aki látta a balesetet, vagy bármilyen kamerafelvétele van a birtokában a történtekről, mielőbb jelentkezzen.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után