Settled státusszal kapcsolatos fejtágítás angliai magyaroknak, ma, online: tudjatok meg mindent és kérdezzetek 1

Megvan a pre-settled vagy settled státuszod, de a COVID miatt hosszabb időre hazamennél vagy még mindig Magyarországon vagy?

Settled státusszal kapcsolatos fejtágítás angliai magyaroknak, ma, online: tudjatok meg mindent és kérdezzetek 3

Nem világos, hogy mennyi ideig lehet elhagyni az Egyesült Királyságot, hogy ne veszélyeztesd a letelepedési jogodat?

Esetleg szeretnéd megtudni, hogy a családtagjaid milyen feltételekkel csatlakozhatnak hozzád?

Tedd fel a kérdéseidet kommentben egy független, letelepedéssel foglalkozó ügyvédnek, Chris Desira-nak a mai, élő beszélgetésben itt, a Facebookon. A feltett kérdéseket továbbítják az ügyvédnek, aki egy kifejezetten magyaroknak szervezett settled státusz információs esemény keretében ezeket megválaszolja.

https://www.facebook.com/WeAreSettled

Szó esik majd a settled és pre-settled státusszal rendelkezők távolmaradási feltételeiről, családegyesítés lehetőségeiről valamint arról, hogy milyen vízum kell majd a diákoknak, akik ide szeretnének jelentkezni egyetemi képzésre is.

Az online esemény ma lesz 18 órától angolul, az alábbi linken lehet majd követni. A fontosabb tudnivalókat az esemény után írásban is összegyűjtik magyarul és az esemény falán megosztják.

Kérdezzetek bátran! (A facebook live-ot a Settled angliai charity és a Momentum Mozgalom egyesült királyságbeli szervezete közösen szervezi. A rendezvény kizárólag a letelepedésről ad tájékoztatást, politikai véleménynyilvánításnak nem biztosít teret.)

Ha a letelepedéssel kapcsolatos segítségre lenne szükséged írj az info@settled.org.uk Website: https://settled.org.uk/en

Az élő beszélgetésre itt tudsz feliratkozni: https://fb.me/e/1arWEMjvS

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után