Saját testét és szolgáltatásait árulja egy légiutas kísérő a brit légitársaság járatain 1

A British Airways vizsgálatot indított azon állítások miatt, amelyek szerint egy titokzatos stewardess a saját testét árulja a járatok között. Az eddig napvilágot látott információk szerint a légiutas kísérő azzal csábítja az ügyfeleket, hogy „izgalmas” képeket készít különböző testrészeiről egyenruhájában és megosztja őket a közösségi oldalán.

Saját testét és szolgáltatásait árulja egy légiutas kísérő a brit légitársaság járatain 3

Emellett állítólag a bugyijait is árulja online, sőt ha valaki hajlandó kifizetni az árát, akár még a járatokon is szívesen „szórakoztatja” a kuncsaftokat. Az egyik fotón, ami előkerült a hölgyről, akinek a kiléte egyelőre nem ismert, a gép hátuljában a szoknyáját felhúzva pózol, de készített magáról olyan képet is, ahol a mosdóban csak egy harisnya van rajta, és azzal a képaláírással osztotta meg, hogy „vasárnap nem hordok bugyit”.

Saját testét és szolgáltatásait árulja egy légiutas kísérő a brit légitársaság járatain 4

A privát oldalán az AirHostess71 fedőnevet használja, és többek közt a következő is olvasható rajta: „Ha találkozni akarsz, az időpont foglalása 50 fontba fog kerülni. Az ár pedig attól függ, hogy mire vágysz, alkudozás nincs. Ha a munkámból kifolyólag szoba van foglalva nekem egy hotelbe, akkor ott kell velem találkoznod (Londonban).”

„Ha a járaton szeretnél extra szolgáltatásokat, csak ki kell fizetned az árát, és az utazás élménye számodra egy teljesen új szintre fog emelkedni.”

25 fontot számolt fel egy bugyijáért, és oldalán azt is leírja, hogy örömmel ismerkedik más országok területén is, azonban ebben az esetben azt kihangsúlyozta, hogy: “A magánéletének védelme érdekében másik szállodában kell ilyenkor lakosztályt foglalni.”

Saját testét és szolgáltatásait árulja egy légiutas kísérő a brit légitársaság járatain 5

A közismert brit légitársaság nagyon nem örül a hölgy által keltett negatív reklámnak (bár azt mondják az is reklám). „A légitársaság egyenruháját viseli ez nem kérdés, és kétségtelen, hogy stewardess. Megdöbbentő ez a fajta viselkedés, és ez nem az a kép, amelyet a British Airways festeni kíván a személyzetétől. Minden kollégánktól mindig a legmagasabb szintű standardokat várjuk el, és éppen ezért vizsgálatot is indítottunk az ügyben.” – reagálta a cég egyik szóvivője a The Sunnak.

A légitársaság járatain dolgozó egy másik alkalmazott azonban, amikor megkérdezték, sokkal elnézőbben nyilatkozott a hölgy tetteit illetően. Elmondta, hogy rengeteg alkalmazott került nehéz helyzetbe a vírus miatt, és sokaknak csökkentették a fizetését, vagy az óraszámát. (Hogy ez elegendő indok-e ilyesmire, azt mindenki döntse el maga.) Azonban azt is hozzátette, hogy ilyesmit csinálni ugyanakkor nagyon veszélyes dolog…   Forrás

Megosztás