Saját 10 éves kislányát gyilkolta meg egy anyuka Angliában 1

Először tettek közzé nyilvánosan is fényképeket az anyukáról, akit saját 10 éves kislánya meggyilkolásával vádolnak.

Saját 10 éves kislányát gyilkolta meg egy anyuka Angliában 3

Jaskirat Kaurt azzal vádolják, hogy megölte a kis Shay-t, akit a helyszínre kiérkező mentők és rendőrök katasztrofális sérülésekkel a testén találták meg otthonukban Rowley Regisben, West Midlands területén.

A 33 éves nő ügyének tárgyalása a Wolverhampton Magistrates’ Court-on zajlott épp, amikor közzétettek egy videót, amelyen lánya épp a barátaival játszik. A felvételen az látható, amint Shay egy cuki puha játékkal hülyéskedik, és a nappaliban épp jól érzi magát a barátaival.

Az egyik szomszéd a közeli Smethwick városából „boldog és csodálatos gyerekként” jellemezte. A nő, aki ismerte az anyát és a kislányt is, már mielőtt a páros Rowley Regisbe költözött, a Daily Mailnek elmondta, hogy „megszakad a szíve” a történtek hallatán.

„Fáj a szemem már ettől a sok sírástól, az elmúlt pár napban annyiszor elbőgtem magam” – mondta. „Olyan kedves lány volt. Egyszerűen nem tudtam elhinni a hírt.”

Egy nő, aki azt mondta, hogy Shay keresztanyja, a közösségi médiában közzétette, hogy „teljesen össze van törve” a tragédia után. Kayleigh Colclough, aki Kaurral és lányával lakott Smethwickben, egy sor érzelmes Facebook-bejegyzésben ezt írta: „Befogadtam őket, és öt évig éltek velem. Nem mondanám, hogy nagyszerű keresztanya lennék, mert cserbenhagytalak, de megígérem, hogy igazságot szolgáltatnak neked. Ennyi minimum jár Shaynek. Egy gyerek miatt gyászolok, aki nem is az enyém.”

Saját 10 éves kislányát gyilkolta meg egy anyuka Angliában 4

„Nem tudom, mit érzek. Hányingerem van, zsibbadok, dühös vagyok és úgy érzem kudarcot vallottam. Teljesen összetört a szívem. Annyira sajnálom, a kislányt. Örökké hiányozni fogsz, de ne feledd, hogy igazságot szolgáltatunk neked.”

Kaur tegnap megjelent a bíróságon, szürke pólóban és melegítőalsóban. Csak nevének és születési dátumának megerősítése végett szólalt fel, és elrendelték, hogy a mai napon jelenjen meg egy újabb tárgyaláson.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után